“2022’DE KIRIKHAN’IN KADERİ DEĞİŞECEK”

“2022’DE KIRIKHAN’IN KADERİ DEĞİŞECEK”

ABONE OL
7 Haziran 2021 10:07
“2022’DE KIRIKHAN’IN KADERİ DEĞİŞECEK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaların hız kazanması ilçede sevinç yarattı. Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2022 yılında firma inşaatlarının başlayabileceğine dikkat çekti.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundular. Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Milletvekili Hüseyin Yayman’ın incelemelerine Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Doğan, Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanması için gereken her türlü katkıyı sağladıklarını söyledi.   İş Makine sayılarının arttırılması için gerekli girişimlerin başlatılmasını isteyen Vali Doğan, 2022 Şubat veya Mart ayında firmaların inşaat çalışmaları yapabileceğini söyledi.

YAYMAN: BİNLERCE İNSANA İŞ KAPISI OLACAK

Faaliyete geçtiği zaman binlerce insana iş istihdamı yaratacak olan Kırıkhan Organize Sanayinin bir an önce tamamlanması konusunda büyük gayretler sarf eden bir başka isim olan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, “ Kırıkhan ve Hassa’nın kaderi değişecek. Organize Sanayi bölgesinde kurulacak fabrikalar, binlerce insana iş kapısı olacaktır. Başta Sayın Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ve tüm emeği geçen arkadaşlar Kırıkhan Organize Sanayi için çok büyük gayretler sarf ediyorlar. Allah kendilerinden razı olsun. Elimizden gelen tüm gayreti gösterip, Kırıkhan ve Hassa’nın bir an önce gelişimine katkı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, çalışmalara hız kazandırılması için iş makine sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli