“Antakya yarı olimpik yüzme havuzu gün sayıyor”

“Antakya yarı olimpik yüzme havuzu gün sayıyor”

ABONE OL
30 Ağustos 2021 21:29
“Antakya yarı olimpik yüzme havuzu gün sayıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın girişimleri sonucu Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle yapılan Saraykent Mahallesi’nde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu açılmak için gün sayıyor. 

Son rötuşların yapıldığı tesis, açıldığı andan itibaren ilçede 7’den 77’ye tüm vatandaşları ağırlayacak. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yapımı tüm hızıyla devam eden havuz çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmet Etmek için sabırsızlanıyoruz. İlk kapalı havuz onlarca projeden sadece 1 tanesi. Antakya Belediyesi hizmetleri devam edecek” ifadelerini kullandı.

TESİSTE YOK YOK 

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve su sporlarını sevdirmek amacıyla yapılacak tesiste 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hizmet verilecek. Dev tesis kapılarını açmak için gün sayıyor. Kapalı yüzme havuzu, dört mevsim kullanılması planlandığı için alttan ısıtma prensibiyle çalışacak. Yaz aylarının yanında diğer aylarda da sudan uzak kalmak istemeyen vatandaşlara hizmet verecek tesisteki eksikler ince elenip sık dokunarak tamamlanıyor. 

YILMAZ: ANTAKYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Yapımı devam eden havuzun çalışmalarında sona gelindiğini aktaran Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Antakya Belediyemiz arasında yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Saraykent Mahallesi’ne yarı olimpik kapalı yüzme havuzu çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Antakya’mızın gelişmesi, güzelleşmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, kültür, sanat ve sporla ilgilenmelerini sağlamak amacıyla şehrimize yapacağımız yatırımlar bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek” dedi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.antakyatv.com 

En az 10 karakter gerekli