"Ötesini Bulamazsın" tüm müzik marketlerde

ABONE OL
9 Ekim 2020 06:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslen Samandağlı olan Orçun UTLU ‘ Ötesini Bulamazsın ‘ isimli ilk single çalışmasını yayınladı.
Adana/ Ziyapaşa Bulvarı’nda bulunan kendi mekanında gerçekleştirilen lansmana iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Lansman öncesi verilen kokteylde Orçun Utlu öncelikle single hazırlık sürecinde beraber çalıştığı isimleri tanıttı.
Söz- Müziği ‘Teoman Nazif’ e ait olan “Ötesini Bulamazsın” isimli parçanın aranjörlüğünü ‘İlker YETER’ yaptı. Çatı ve YBSM Stüdyolarında gerçekleştirilen kayıtlarda, gitarları ‘Caner GÜNEYSU’ , brass kayıtlarını Anıl Şallıel ve Hasan Gözetlik ile gerçekleştirdik. Davul kayıtlarının Behzat Boran ile kendi stüdyosunda yapılan parçanın bas gitar kayıtlarını da Mehmet Özen çaldı. Parçanın aranjörlüğünü yapan İlker Yeter, aynı zamanda klavye ve piyano partilerini seslendirdi” dedi.”
Tüm dijital platformlarda aynı anda yayına giren parçanın dev ekranda davetlilerle eşliğinde ilk gösterimi yapıldı. Orçun UTLU pandemi şartlarında dahi kendini bu özel günde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti ve ”Bu şarkının bende ve konservatuvarda beraber okuduğum arkadaşlarımda büyük yeri var. Biz bu şarkıyla yıllar içerisinde bir sürü anı biriktirdik. Ötesini bulamazsın artık sizlere emanet.
Umarım sizlerin de güzel anılarınıza eşlik eder” dedi.
Ötesini Bulamazsın isimli şarkıyı bundan 22 yıl önce konservatuvar yıllarında besteleyen Teoman Nazif, yıllar sonra gün yüzüne çıkardığı parçayı konservatuvardan okul arkadaşı Orçun UTLU ‘ya verdi. 2016 yılı başlarında çıkış hazırlığı planlanan parça 2016 Temmuz ayında gerçeklenen darbeden sonra ertelendi. 2020 Nisan ve Mayıs aylarında İlker Yeter eşliğinde aranje ve kayıtlar İstanbul’ da tamamlandı.
Parçanın klip çekimleri K2 Medya Prodüksiyon eşliğinde yönetmen Onur Kıratlı tarafından çekildi. Antalya, Yeşilovacık , Taşucu ve Gözne Yaylası’ nda yapılan çekimlerde Orçun UTLU ‘ ya model Oksana Kuznetsova eşlik etti. Ötesini Bulamazsın ‘Arpej Yapım’ etiketiyle netd youtube kanalı ve tüm dijital ortamlarda dinleyicilerin beğenisine sunuldu.


????????????????????????????????????


????????????????????????????????????

En az 10 karakter gerekli