Ahilik Kültürü Haftası kutlandı

Ahilik Kültürü Haftası kutlandı

ABONE OL
13 Eylül 2021 15:03
Ahilik Kültürü Haftası kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz HESOB ev sahipliğinde düzenlenen Ahilik Kültürü Haftası kutlama programlarına katıldı.

            Atatürk Anıtına Çelenk koyma töreni ile başlayan program, Antakya Gastronomi Akademisi’nde birlik beraberlik buluşması, esnafın ziyaret edilmesi ve ardından HESOB’da düzenlenen Ahilik Kültürü konulu sergi ile devam etti.

Programda gerçekleştirilen tebrik konuşmalarının ardından, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Daha sonra Antakya Gastronomi Akademisi’nde birlik beraberlik buluşması gerçekleştirildi. Buradaki programa AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Yılın ve İlimizin Ahisi seçilen Behzat Böke, İlin Kalfası Özgür Bozkurt, İlin Çırağı Ebru Kalkavan ve çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Antakya Gastronomi Akademisi’nde düzenlenen programda Başkan Yılmaz esnafın Ahilik Kültürü Haftası’nı kutladı.

            Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz daha sonra çarşı içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Esnafın Ahilik Kültürü Haftası’nı tebrik ederek, hayırlı işler, bol kazançlar dileğinde bulundu.

            Esnaf ziyareti programının ardından HESOB binasında düzenlenen Ahilik Kültürü fotoğraf sergisi ödül töreni gerçekleştirildi.

            Buradaki törene HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ev sahipliğinde, Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin katılarak Ahilik Kültürü konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren sanatçıların ödüllerini takdim ettiler.

En az 10 karakter gerekli