AK Parti Heyeti: Esnafımızı ve Vatandaşlarımızı dinliyoruz

AK Parti Heyeti: Esnafımızı ve Vatandaşlarımızı dinliyoruz

ABONE OL
26 Mart 2021 16:13
AK Parti Heyeti: Esnafımızı ve Vatandaşlarımızı dinliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Antakya Uzun Çarşı esnaflarını ziyaret ettiler.

Tarihi Uzun Çarşı’da bulunan esnaf ve vatandaşları ziyarette bulunarak istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yeşildal, Milletvekili Özgürsoy Çelik ve Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet, esnaflarla sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerini önemsediklerini de belirten heyet esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için önem arz ettiğinin de altını çizdiler.

ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafa destek amacıyla hemen önlem alındığını belirten Başkan Yeşildal, “Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteğinin yanında çalışanlara verdiği desteklerle gerekli şartlara uygun esnafımıza önemli yardımlar yapıldı. Bunun yanında sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımızın sabırlı bir şekilde salgın sürecinde tedbirlere uyarak, süreci en iyi şekilde atlatmak için katkı sunmuşlardır. Esnafımız da hükümetimizin pandemi sürecinde kendilerini yalnız bırakmayarak, gerekli destekleri sunduğunu bildirdiler.

Bu desteklerle birlikte devletimizin esnafımıza sunduğu can suyu ile bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatmalarına katkı sağlamıştır. Esnafımızın, hükümetimiz ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek” dedi.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar gelen heyete teşekkür etti. Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli