“AK Parti mobil üye kayıt aracı Altınözü’nde”

“AK Parti mobil üye kayıt aracı Altınözü’nde”

ABONE OL
23 Eylül 2021 20:46
“AK Parti mobil üye kayıt aracı Altınözü’nde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Altınözü ilçesinde üye kayıt çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İlçe Teşkilatı, mobil üye kayıt aracı ile yeni üye kayıtlarını gerçekleştiriyor.
Altınözü semt pazarında AK Parti’ye üye olmak isteyen vatandaşların üye kayıt işlemleri AK Parti Altınözü teşkilatı görevlileri tarafından gerçekleştirildi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da üye kayıt projesine bizzat katılarak yeni üyelerin formlarını doldurdu.

SARI: VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ

Mobil araçta yapılan ilk üye kayıt çalışmasına katılan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “İlçe teşkilatımız zaten mahalle mahalle, ev ev dolaşarak üye kaydı yapıyordu. Artık mobil aracımızla daha modern bir şekilde bu çalışmamızı yapacağız. Mobil aracımızda partili partisiz çok sayıda vatandaşımızı da konuk etme imkanı buluyoruz. AK Parti Altınözü İlçe Teşkilatımızın tüm kademelerinin katılımlarıyla Altınözü Semt Pazarında kurulan mobil üye kayıt aracımızda, partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın kayıtlarını yaptık.

AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor. Bugün ilk kez Halk Pazarı önünde kullanmaya başladık. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmesi bizi memnun etti. Bu da partimize duyulan sevgi ve güvenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. İnşallah AK Parti’nin bayrağı Altınözü’nde dalgalanmaya devam edecektir” diye konuştu.

Bu arada mobil araç sayesinde bir taraftan üye kaydı yapılırken diğer taraftan AK Parti ile ilgili müzik yayınları, slayt gösterileri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları yayınlanıyor.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli