“Altınözü’nde elele gönül gönüle voleybol turnuvası”

“Altınözü’nde elele gönül gönüle voleybol turnuvası”

ABONE OL
12 Ocak 2022 21:50
“Altınözü’nde elele gönül gönüle voleybol turnuvası”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü Belediyesi, Altınözü İlçe Spor Müdürlüğü ve Danimarka mülteciler konseyi tarafından organize edilen kız voleybol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor.

 Sosyal uyum projesi kapsamında yarısı Türk, yarısı Suriyeli olacak şekilde organize edilen turnuvaya katılan 300 öğrencinin yemekleri organizasyon komitesi tarafından karşılanıyor. Ayrıca tüm öğrencilere spor ayakkabısı ve eşofman ile her okula da 2 adet voleybol topu hediye ediliyor.

ZÜMRE: FİNALİST İLÇE PROTOKOLÜ İLE KARŞILAŞACAKTurnuvayla ilgili açıklama yapan Altınözü İlçe Spor Müdürü Ahmet Zümre; “El ele gönül gönüle liseler arası kız voleybol turnuvası sosyal uyum projesi altında yedi grup maçları ile başladı. Bu proje Altınözü kaymakamlığı Altınözü belediyesi Altınözü ilçe Spor müdürlüğü ve Danimarka mülteciler konseyi tarafından organize edildi. 300 kız öğrenciye spor ayakkabısı eşofman ve her okula iki adet voleybol topu hediye edildi ve maç sonrası çocukların yemesi ve içeriği karşılandı. Maçlar festival halinde geçiyor. Bu projenin yarısı Suriyeli yarısı Türk öğrencilerden oluşuyor. Haftaya pazartesi çeyrek finaller, Salı günü yarı final, çarşamba saat 13:00’de tüm ilçe protokolü ile final maçı oynanacak” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli