“Antakya Belediyesi Asfalt atağına devam ediyor”

“Antakya Belediyesi Asfalt atağına devam ediyor”

ABONE OL
14 Eylül 2021 18:48
“Antakya Belediyesi Asfalt atağına devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfaltlama çalışmaları devam ediyor. General Şükrü Kanatlı Mahallesinde devam eden asfaltlama çalışması kapsamında Mustafa Armağan Sokak, Nadir Bilge Sokak, İsmail Hakkı Sokak, Şükrü Barutçu Sokak, 19 Mayıs Caddesi 8. Sokak ve Bekir Efendi Sokaklarının asfaltlama çalışmaları tamamlanmak üzere. Antakya Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan programlama dahilinde yürütülen asfaltlama çalışmaları belirlenen periyotlar ile ihtiyaç duyulan mahalle ve sokaklarda sürecek.

YILMAZ: İHTİYAÇ OLAN HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Başkan Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımız plan dahilinde devam etmektedir. Belediyemizin imkan ve kaynakları ile tüm mahallelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Gönlümüz istiyor ki, her bölgemize ulaşalım. Halkımızdan sabır göstermelerini ve belediye ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Geniş kapsamlı çalışmalarımızın General Şükrü Kanatlı Mahallesindeki etabında Mustafa Armağan Sokak, Nadir Bilge Sokak, İsmail Hakkı Sokak, Şükrü Barutçu Sokak, Bekir Efendi Sokaklarının asfaltlama çalışmaları tamamlanmak üzere. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

95 mahallemizde nerede hizmet ihtiyacı varsa Antakya Belediyesi orada olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli