ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ABONE OL
27 Aralık 2020 09:57
ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Göreve geldiği günden bu yana tertemiz bir Antakya’yı amaçlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz öncülüğündeki temizlik işleri ekipleri mesai kavramı gözetmeden 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. Sokağa çıkma yasağında her hafta belirlenen sokakları temizleyen ekipler, tüm hizmetleri de aksatmadan Başkan Yılmaz’ın talimatıyla temizlik işleri Müdürlüğünün koordinesinde tamamlıyor.
Ekipler bu hafta sonunda Esenlik Mahallesi Kasım Karaoğlan cad.- Küçük Sanayii Sitesi- Akasya Mahallesi Farklı Yaşam Sitesi’nde vatandaşların gelişi güzel attıkları atıkları toplayarak yaşam alanlarını tertemiz hale getirdiler.
İlçede kirli sokak bırakmayan, tüm çöp konteynerlerinin yanı sıra gelişigüzel atılan çöpleri de toplayan ekipler, son olarak şehrin muhtelif caddelerinde yeni nesil, estetik görünümlü çöp konteynerlerini hizmete sundu.
ÇALIŞMALAR TAM HIZ SÜRÜYOR
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; ‘Daha Temiz Bir Antakya’ için sürdürülen hizmetler kapsamında yeni nesil, estetik görünümlü çöp konteynerleri şehrin muhtelif caddelerinde hizmete sunularak çevre temizliğinin yanı sıra görsel olarak temizliğin de önemi vurgulandı. Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Daha Temiz Bir Antakya’ için Antakya’nın 95 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
VATANDAŞLARDAN ÇÖPE KÜL ATMAYIN UYARISI
Ekipler, çalışmalarını titizlikle sürdürürken, çeşitli tehlikelerle de karşı karşıya kalıyor. Bu konuda vatandaşlardan yardım ve anlayış bekleyen ekipler, sitemize özel olarak yaptıkları açıklamalarda, “Antakya genelinde 95 mahallede ekiplerimiz rutin olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Çöp toplama işlemleri esnasında en çok karşılaşılan problemlerden birisi de çöp konteynerlerine atılan küller oluyor. Sobalardan çıkartılan küller çöp konteynerlerinin içine atılıyor. Bazen tam olarak sönmeyen küllerden dolayı çöp araçlarında yangın vakaları yaşanıyor. Bu anlamda vatandaşlarımıza uyarımız külleri çöp konteynerlerinin dışında uygun alanlara boşaltlamaları ya da tam olarak söndüğüne emin olduktan sonra çöp konteynerlerine boşaltmalarıdır” ifadelerini kullandılar.
Teşekkür İzzettin Başkan’a ve ekibine.

En az 10 karakter gerekli