“Antakya Belediyesi mini mini birlerin yanında”

“Antakya Belediyesi mini mini birlerin yanında”

ABONE OL
3 Ekim 2021 12:09
“Antakya Belediyesi mini mini birlerin yanında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sosyal belediyecilik kapsamında, kültürel etkinliklere her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla okulların açılmasıyla beraber Karali İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören birinci sınıf öğrencilerinin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla palyaço, yüz boyama, balon şov, dans ve oyunlar ile çocukların oryantasyon dönemine destek olmaya devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Antakya’mızda sosyal belediyecilik kapsamında, kültürel etkinliklerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Şehit Adem Döğüşgen İlkokulu, Akhisar 125. Yıl İlkokulu, Anayazı İlkokulu, Karali İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören birinci sınıf öğrencilerine özel oryantasyon şenlikleri de bunlardan biri. Özellikle çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliklerle, onların mutluluklarına ortak oluyoruz.

PROJE DİĞER OKULLARDA DA SÜRDÜRÜLECEK

Kentimizde birlik ve beraberlik içinde yaşamanın yollarından biri de kültür sanat faaliyetleridir. Bizler de kültürel ve sosyal faaliyetlerimize verdiğimiz önem doğrultusunda düzenlediğimiz okul şenlikleriyle hemşehrilerimize ve çocuklarımızın okula alışmasına destek olmaya çalışıyoruz. Etkinlikler kapsamında çocuklar birbirinden özel oyunlarla doyasıya eğlendi. Gün boyu süren şenliklerde çocuklar, eğlencenin keyfini yaşarken, aileleri de Özellikle pandemi döneminde evlerde çok bunalan çocuklarımız bu etkinliklerle hem okula daha kolay adapte olurken hem de eğlencelerle doyasıya mutlu oldu. Çok güzel bir şenlik.” diyerek etkinliği düzenleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini iletti. Antakya Belediyesi olarak tüm okulların birinci sınıflarında bu tür projeleri düzenlenmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

MİNİKLERİN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Etkinliklerde oldukça eğlenen minik öğrenciler, kendilerini eğlendiren ekibe teşekkür ettiler. Okul yönetimi de Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başta olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini iletti.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli