“Antakya Belediyesi vatandaşlara aşure dağıttı”

“Antakya Belediyesi vatandaşlara aşure dağıttı”

ABONE OL
20 Ağustos 2021 21:50
“Antakya Belediyesi vatandaşlara aşure dağıttı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı. Tarihi uzun Çarşı’da ve 15 Temmuz Milli İrade Parkında düzenlenen aşure ikramı etkinliğine AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Parti teşkilatı, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

YILMAZ: AŞURE AYIMIZ KUTLU OLSUN

Etkinlikte konuşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Muharrem ayında birlik ve beraberliğin simgelerinden biri olan aşurenin, kentin birlik ve beraberliği için önemli olduğunu söyledi.Vatandaşların Muharrem aylarını kutlayan Başkan Yılmaz, Belediye olarak her alanda vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Mübarek Muharrem ayına girdiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğin en büyük simgelerinden biri olan Aşuremizi vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Çünkü bizler paylaşmayı seven bir milletiz. Aşure geleneği tarihten günümüze kadar gelen bir geleneğimiz. Geleneklerimize her zaman sahip çıkmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız. Bunu belediye olarak bir görev saydık. Her alanda hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın sosyal belediyecilik hizmetleri ile de her zaman hizmetindeyiz. Muharrem ayımız kutlu olsun dedi.

ÇELİK: MUHARREM AYI BİRLİK BERABERLİK AYIDIR

Aşure dağıtımında konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, “Muharrem ayı birliğin ve beraberliğin bereketin olduğu bir aydır. Özelikle aşurenin içerisindeki çeşitlilik birlikteliği sağlıyor. Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YEŞİLDAL: AŞURE AYI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’da yaptığı konuşmada, Antakya Belediyesinin her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da hizmetlerini sürdürdüğünü belirterek, “Başkanımızın dediği gibi Aşure tarihimizden günümüze kadar gelen geleneklerimizden biri. Birlik ve beraberliğin en büyük sembollerinden biridir. Geleneklerimizi gelecek kuşaklarımıza aktarmak adına bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Bu bağlamda da tüm vatandaşlarımızın Muharrem aylarını kutluyorum.” diye konuştu.Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz birlikte vatandaşlara aşure dağıttılar.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli