“Antakya Belediyesi’nden Akasya’ya çok amaçlı salon”

“Antakya Belediyesi’nden Akasya’ya çok amaçlı salon”

ABONE OL
16 Eylül 2021 21:23
“Antakya Belediyesi’nden Akasya’ya çok amaçlı salon”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mahallelerin çok sayıda etkinliğinin yapılması için hayata geçirilen çok amaçlı salonlardan bir tanesini Akasya Mahallesi’nde hizmete açtı.

Başkan Yılmaz, kentin mahallelerini sosyal yatırımlarla zenginleştirmeye devam ediyor.
Akasya Mahallesi’nde inşa edilen ve aziz Şehidimiz P. Uzm. Onb. Emin Yıldırım’ın adının verildiği çok amaçlı salonun açılışına Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Ali Rıza Gümüş, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Jöntürk, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Şehidin ailesi, Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez, Kurum Müdürleri, Meclis Üyeleri, Hatay Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

SALON DUALARLA AÇILDI

Şehit P. Uzm. Onb. Emin Yıldırım’ın adının verildiği çok amaçlı salon edilen duaların ardından kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

Başkan Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, “Akasya Mahallemizde inşa ettiğimiz ve aziz Şehidimiz P. Uzm. Onb. Emin Yıldırım’ın adını verdiğimiz çok amaçlı salonumuzu dualarla açtık. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Hüseyin Şanverdi, İl Jandarma Komutan Yardımcımız Ali Rıza Gümüş, İl Başkanımız Adem Yeşildal, İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Eren, İlçe Başkanımız Emrullah Gülen, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Jöntürk ve teşkilatımıza, Şehidimizin ailesine, Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez’e, Kurum Müdürlerimize, Meclis Üyelerimize, Hatay Muhtarlar Federasyonu Başkanına, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanına, Muhtarlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok amaçlı salonumuz hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, açılışın ardından katılımcılara çok amaçlı salonun bölümlerini gezdirdi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.antakyatv.com

En az 10 karakter gerekli