“Antakya Belediyesi’nden Esenlik’e çok amaçlı salon”

“Antakya Belediyesi’nden Esenlik’e çok amaçlı salon”

ABONE OL
4 Eylül 2021 09:29
“Antakya Belediyesi’nden Esenlik’e çok amaçlı salon”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi’nin yapımını tamamladığı ve Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in adının verildiği Esenlik Mahallesi çok amaçlı salonu hizmete açıldı. Çok amaçlı salonun açılışına AK Parti Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Partili ilçe belediye başkanları, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, STK temsilcileri, oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YILMAZ: MAHALLEMİZE VE ANTAKYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Programda konuşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Esenlik Mahallemizde inşa ettiğimiz ve aziz Şehidimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in adını verdiğimiz çok amaçlı salonumuzu dualarla açtık. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve teşkilatımıza, Antakya ve Defne Kaymakamlarımıza, Altınözü, İskenderun ve Yayladağı Belediye Başkanlarımıza, Kurum Müdürlerimize, Oda Başkanlarımıza, STK Temsilcilerimize, Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok amaçlı salonumuz mahallemize ve Antakya’mıza hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. Kurdele kesiminin ardından Başkan Yılmaz katılımcılara salonun bölümlerini tanıttı.

YAPI 200 METREKARE OLARAK İNŞA EDİLDİ

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in adının verildiği Esenlik Mahallesi çok amaçlı salonunun içerisinde, taziye salonu, muhtarlık ofisi, mutfak ve sosyal donatılar yer alıyor. İnşaat alanı 260 metrekare olan tesis Osmanlı Mimarisini andıran görünümü ile gelecek nesillere kalacak olan sağlam ve modern bir yapı olarak inşa edildi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.antakyatv.com

En az 10 karakter gerekli