“Antakya Belediyesi’nden sanata büyük destek”

“Antakya Belediyesi’nden sanata büyük destek”

ABONE OL
11 Eylül 2021 21:26
“Antakya Belediyesi’nden sanata büyük destek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asli hizmetlerin yanı sıra kentin kültürel yapısına da katkı sunmayı amaçlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sanata verdiği desteği bir kez daha kanıtladı.

Antakya Belediyesi tarafından kurulan Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi, ünlü ressam Yusuf Altunay ve öğrencilerinin hazırladığı Resim ve Mozaik eserleri sergisine ev sahipliği yapıyor. Serginin açılışı bugün Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın katıldığı bir törenle gerçekleştirildi. Serginin açılışına AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, ünlü sanatçı Yusuf Altunay, öğrencileri ve sanatseverler katıldı. Açılışı bugün gerçekleştirilen sergi 15 Eylül Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.

YILMAZ: TÜM SANATSEVERLERİ MÜZEMİZE BEKLİYORUZ

Resim ve Mozaik Sanatlarının en güzel örneklerinin sergilendiği etkinlikle ilgili açıklama yapan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Ünlü Ressam Yusuf Altunay ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Resim ve Mozaik eserler”, El Sanatları Müzemizde sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışında bizleri onurlandıran Milletvekillimiz Sabahat Özgürsoy Çelik ve İlçe Başkanımız Emrullah Gülen’e teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’nın resim sanatında tanınmış sanatçısı Yusuf Altunay ve öğrencileri, Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi’nde eserlerini 15 Eylül Çarşamba gününe kadar sanatseverlerin beğenisine sunacaklar. Resim ve Mozaik Sanatlarının en güzel örneklerinin sergilendiği Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi Habib-i Neccar Mahallesi Çankaya Sokak’ta (Yeni Hamam Civarı) bulunuyor. Tüm sanatseverleri müzemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.antakyatv.com

En az 10 karakter gerekli