“Antakya Belediyesi’nin asfalt atağı devam ediyor”

“Antakya Belediyesi’nin asfalt atağı devam ediyor”

ABONE OL
9 Haziran 2021 21:06
“Antakya Belediyesi’nin asfalt atağı devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi, vatandaşların ayağına hizmet götürme çalışmaları kapsamında başlatılan ve uzun zaman asfalt girmeyen sokakların asfaltlanmasıyla devam eden asfalt çalışmalarının yeni rotalarını duyurdu.

Antakya’yı güzelleştirmek için gecesini gündüzüne katan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve ekibi, park bahçe, temizlik gibi rutin hizmetlerin yanı sıra olimpik havuz, kültür merkezi ve millet bahçesi gibi çeşitli alanlarda da hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Tüm personelin hassasiyetle hizmet ettiği Antakya’ya hizmet için asfalt kotasını arttıran Antakya Belediyesi, asfaltlanacak yeni sokakları duyurduğu açıklamasında araç sahiplerini de uyardı.

ALTYAPISI BİTEN SOKAKLARDA KOLLAR SIVANDI

Açıklamada, asfalt sırasının Kışlasaray, Güllübahçe ve Haraparası Mahalleleri’nde olduğu belirtildi. İşin özü, İzzettin Yılmaz sözü düsturuyla, Antakya Sevdamız ile çıkılan hizmet kervanına, “İpek Sokaklar, Melek Sokaklar, Cebrail Mahallesi derken sırada Kışlasaray, Güllübahçe ve Haraparası Mahallesi var.

ANTAKYA SEVDAMIZ

İşin Özü İzzettin Yılmaz Sözü dedik, şehir merkezinin en önemli mahallelerinde alt yapı çalışmaları biten sokaklarda kolları sıvadık. Asfalt için çalışmalar bu kez Kışlasaray, Güllübahçe ve Haraparası Mahallesi’nde başlıyor. 09.06.2021 tarihinde çalışmalar başlayacaktır. Araç sahiplerinin bu konuda duyarlı olmalarını ve işaretli alanlara araç park edilmemesini rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli