“ANTAKYA BİLİM MERKEZİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”

“ANTAKYA BİLİM MERKEZİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”

ABONE OL
1 Mart 2021 11:24
“ANTAKYA BİLİM MERKEZİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya Bilim Merkezi, ilk ziyaretçilerini kabul etmeye başladı. Bilim Merkezimiz içerisinde gençlerimiz; robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri, zeka oyunları ve daha nicelerini bulabilecekler. 
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, “Antakya Bilim Merkezimizi öğrencileriyle birlikte ziyaret etmek isteyen eğitimcilerimizin ve 3 – 10. Sınıf seviyeleri arası sınav başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin Antakya Bilim Merkezi sosyal medya hesapları profil linkinde yer alan formu doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz Antakya Bilim Merkezi İnstagram ve Facebook hesaplarında bulunan https://docs.google.com/…/163TwMaFHVCcHWn6z…/viewform… linke tıklayarak, formu eksiksiz doldurup başvurularını yapabilirler. Başvuru yapan eğitmenlerimizin ziyaret planlaması en kısa sürede yapılacaktır. Ziyaretler pandemi koşullarına uygun, 15 kişilik öğrenci grupları halinde ve en fazla 1.5 saat sürecek şekilde planlanacaktır.” denildi. 
Açıklamada çocukların ve gençlerin geleceğe hazırlanırken bunun bilimin, yazılımın, teknolojinin ve robotik kodlamanın ışığında gerçekleştirileceği belirtildi.

En az 10 karakter gerekli