ANTAKYA BİLİM MERKEZİ KAPILARINI AÇTI

ANTAKYA BİLİM MERKEZİ KAPILARINI AÇTI

ABONE OL
5 Mart 2021 11:26
ANTAKYA BİLİM MERKEZİ KAPILARINI AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın eğitim ve öğretime verdiği önem doğrultusunda kurulan Antakya Bilim Merkezi 1 Mart gününden itibaren sınavla öğrenci almaya ve okul ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Geride kalan bir haftalık sürede 200 öğrenciye sınav yapan ve 6 okulun 100 öğrenci ile ziyaret ettiği Antakya Bilim Merkezi online başvuru aldığı sınavlarına hızla devam ediyor.

Öğrenciler akıl ve zeka oyunları sınıfında grup oyunlarıyla sosyallik kazanırken, astronomi ve uzay bilimleri sınıfında oyunlarla gezegenleri öğrenip, Robotik kodlama sınıfında robot arabalar ve ressam robotlarla eğlenceli vakit geçirdiler.

Ayrıca pandemi kurallarına uygun şartlarda sınavlar da devam ediyor. Sınava katılan öğrencilerin aileleri bilim merkezini gezerek, lanetaryum içerisinde video gösterileri izlediler.
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, “Antakya Bilim Merkezimizi öğrencileriyle birlikte ziyaret etmek isteyen eğitimcilerimizin ve 3 – 10. Sınıf seviyeleri arası sınav başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin Antakya Bilim Merkezi sosyal medya hesapları profil linkinde yer alan formu doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz Antakya Bilim Merkezi İnstagram ve Facebook hesaplarında bulunan linke tıklayarak, formu eksiksiz doldurup başvurularını yapabilirler. Başvuru yapan eğitmenlerimizin ziyaret planlaması en kısa sürede yapılacaktır. Ziyaretler pandemi koşullarına uygun, 15 kişilik öğrenci grupları halinde ve en fazla 1.5 saat sürecek şekilde planlanacaktır.” denildi.

En az 10 karakter gerekli