Antakya, dezenfekte ediliyor

Antakya, dezenfekte ediliyor

ABONE OL
27 Aralık 2020 13:04
Antakya, dezenfekte ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Antakya’da koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla destek hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde dezenfeksiyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında ilçe genelinde toplu yaşam alanlarının dezenfeksiyonu yapıldı. Vatandaşların toplu olarak bulunduğu sokaklar, evlerin girişleri ile riskli alanlarda yapılan çalışmalar ile kent genelinde tüm mahallelerde dezenfeksiyon amaçlanıyor. Ekiplerin güvenlik önlemlerini alarak yaptığı çalışmalar ile dezenfeksiyon ekibinin de güvenliği ve sağlığının korunması amaçlanıyor.
YILMAZ: ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK
Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfeksiyon çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda seyahat edebilmesi için ilçe genelinde toplu yaşam alanlarında hastalık yapıcı mikrop ve virüslerin yok edilmesi için ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışmaları yapıyoruz. Koronoviris tehdidi ortadan kalkana kadar dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı da bu anlamda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet ediyor, bir an önce bu illetten kurtulmayı niyaz ediyorum” dedi.
EKİPLER VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
Antakya Belediyesi ekipleri tarafından yapılan dezenfeksiyon işlemleri kapsamında her gün vatandaşların yoğun bir şekilde giriş-çıkış yaptığı noktalar dezenfeksiyon işlemine tabi tutuldu. Tek tek tüm sokaklara girerek dezenfeksiyon işlemi yapan ekipler, esnaftan ve vatandaştan tam not aldı. Dezenfekte işlemiyle ilgili bilgi veren belediye ekipleri, şimdiye kadar ilçede çok sayıda alana dezenfekte işleminin yapıldığını, kullanılan dezenfektanın, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olduğunu, mikroorganizmalara karşı geniş etki sağladığını ve uygulayan personele, uygulama ortamını kullanan vatandaşlara ve hayvanlara zarar vermediğini söylediler.
Teşekkürler İzzettin Başkan’a ve ekibine.

En az 10 karakter gerekli