“Antakya sokakları asfalta buluşuyor”

“Antakya sokakları asfalta buluşuyor”

ABONE OL
14 Eylül 2021 22:36
“Antakya sokakları asfalta buluşuyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “İşin Özü İzzettin Yılmaz Sözü” diyerek çıktığı yolda Antakya’nın muhtelif sokaklarını asfaltla buluşturmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz’ın planlamaları neticesinde ilçeye bağlı General Şükrü Kanatlı Mahallesi’ne bağlı Gençlik Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 8. Sokakta asfalt çalışmaları tamamlandı. Uzun zamandan beridir asfalt ihtiyacı olan sokakların asfalta kavuşmasıyla vatandaşlar toz, çukur ve çamur çilesinden de kurtuldu.

YILMAZ: VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Asfalt hamlesinin meyvelerini vermeye devam ettiğini belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Antakya’mızı hak ettiği hizmetlerle donatmaya devam ediyoruz. Asfalt hamlemiz ile ihtiyaç önceliği bulunan sokaklar asfalta kavuşuyor. Bu anlamda General Şükrü Kanatlı Mahallesi’ne bağlı Gençlik Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 8. Sokakta asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Asfaltın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarda emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Antakya için” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.antakyatv.com

En az 10 karakter gerekli