“Antakya’da asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor”

“Antakya’da asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor”

ABONE OL
13 Haziran 2021 21:36
“Antakya’da asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi, şehirde ulaşım kalitesinin artması adına Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatı ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinesiyle asfalt atağını sürdürüyor. Hafta içinde olduğu gibi haftasonunda da planlanan çalışmalara ara verilmiyor. Bu kapsamda, daha önceden krokileri paylaşılan Kışlasaray Mahallesi’nde bulunan ara sokaklara asfalt çalışması gerçekleştirildi. Asfalt önceliği olan tüm mahallelere hizmet götüren Antakya Belediyesi tarafından diğer mahallelere de öncelik sırasına göre kaliteli asfaltın götürüleceği belirtildi.

YILMAZ: ANTAKYA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Kışlasaray Mahallesi’nde yapılan geniş kapsamlı asfalt serim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, halkımızın ulaşım konusundaki yaralarına merhem olmaya devam ettiklerini belirterek: “Şehrimizde vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ulaşımı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antakya’mıza yakışmayan her türlü kusuru ve eksikliği tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz. Bugün Kışlasaray Mahallemiz’de yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Modern bir görünüme kavuşturduğumuz asfalt yolumuz şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Kışlasaray Mahallesi’nde sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar gününde hiçbir vatandaşı mağdur etmeden gerçekleşen asfalt çalışmasından son derece memnun olan vatandaşlar, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve ekiplere teşekkürlerini ilettiler. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli