Antikalar Altınözü’nde hayat bulacak

Antikalar Altınözü’nde hayat bulacak

ABONE OL
25 Haziran 2021 22:13
Antikalar Altınözü’nde hayat bulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi girişimleriyle Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda her ayın ilk pazar günü kurulacak olan antika pazarında ikinci el eşyalarını satmak isteyenler ve antika meraklıları buluşacak. Geçmişe dair özlemleri dinmeyenlerin ve eski eşyaları bulmanın sevincini tatmak isteyenler 04 Temmuz 2021 tarihinde Altınözü ilçesinde bulunan Millet Bahçesinde kurulan stantlarda antika ve nostaljik eşyalara kolayca ulaşma imkanı sağlanacak. Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından yürütülen “Altınözü Antika ve 2.El Pazarı ” sayesinde ilçemizde yeni bir fikir ile yeni bir pazar olan antika pazarı hayat buluyor.


İKİNCİ EL EŞYA SATIŞI DA YAPILABİLECEK
Altınözü Kaymakamlığı ve Belediyesi ortak organizasyonuyla ilgili yapılan açıklamada, “Meraklılarına hitap eden ve değeri bilinmeyen enteresan eşyalarla karşılaşacağınız Altınözü Antika ve 2.El Pazarı her ayın ilk Pazar günü Altınözü Millet Bahçesinde kurulacak stantlarda vatandaşlara hizmet edecek.
Renkler, kokular ve gözle değil kalbinizle hissedeceğiniz antika eşyaları bulacağınız Altınözü Antika ve 2. El Pazarı’na tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca kendi evinde antika ve nostaljik eşyaları bulanan kişiler ürünlerini kurulacak Antika ve 2.El Pazarında satışını gerçekleştirebilecektir.
İletişim İçin:
Mehmet Durmuş SÜRAL – 0 506 653 41 05
Faris İSKİFOĞLU – 0 544 221 03 56” denildi.

En az 10 karakter gerekli