Arslan, Samandağlı muhtarlarla buluştu

Arslan, Samandağlı muhtarlarla buluştu

ABONE OL
8 Nisan 2021 11:43
Arslan, Samandağlı muhtarlarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, ilçede dağ bandında bulunan mahallelere hizmet veren muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi. Dağ bandında bulunan muhtarlar adına Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Erhan Karakaya Samandağ İlçe Koordinatörü Yardımcılığına seçtiklerini belirten Arslan, muhtarların, mahallelerinin sorunlarıyla direkt olarak ilgilenmek için gece gündüz çalıştıklarının altını çizdi. Gerçekleşen organizasyona, AK Parti Tekebaşı Mahalle Temsilcisi Temel Kayıkçı, Hıdırbey Mahalle Muhtarı Selahaddin Yeter, Batıayaz Mahalle Muhtarı Doğan Halistürk, Büyükoba Mahalle Muhtarı Bayram Kılıç, Ceylandere Mahalle Muhtarı Yaşar Çolak, Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Erhan Karakaya, Çubukçu Mahalle Muhtarı Mustafa Gündoğan, Eriklikuyu Mahalle Muhtarı Hamit Akdaş, Kapısuyu Mahalle Muhtarı Bayram Yüksel, Seldiren Mahalle Muhtarı Şadan Kurnaz, Vakıflı Mahallesi Muhtarı BerçKartun, Yoğunoluk Mahalle Muhtarı Osman Gücük katılım gösterdi.

YETER: SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Hıdırbey Mahallesi Muhtarı Selahaddin Yeter; konuşmasında “Sayın Ak Parti İlçe Koordinatörümüz Hasan Arslan, Sayın Koordinatör Yardımcımız Erhan Karakaya, siz değerli muhtarlarımız bize bu günde, pandemi döneminde birlik, beraberlik sohbet adına ve aynı zamanda Erhan kardeşimizin koordinatörlük görevine getirilmesini perçinlemek üzere toplandık. Yapmış olduğumuz bu davete icabetinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah birlik ve berberliğimizi bozmasın. Şimdiye kadar olduğu gibi bu süreç sonrasında da hep birlikte bu süreci de atlatarak birbirimize daha sıkı sarılarak, daha fazla sahip çıkarak hoşgörü içerisinde Samandağ’ımıza yakışır bir şekilde yol alacağımıza ve sorunlarımızı birlikte çözeceğimize inanıyorum. Hepinize tekrardan katılımınız için teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

KARAKAYA: ASLAN’A MUHTARLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Erhan Karakaya; “şahsım adına sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Koordinatörlük yardımcılığı talebi geldiğinde bizler de muhtar arkadaşlarla bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantı sonrasında alınan kararla benim ismim önerildi. Bizlerde bu işi zaten şuana kadar gönülden yapıyorduk. Bu yüzden bu görevi kabul ettim. Biz bu kararı alırken de Yukarı mahalle muhtarları olarak, benim öncülüğümde muhtarlarımızla beraber hep birlikte bu işi götürebildiğimiz en iyi yüksek noktasına kadar götürmeye çalıştık. Bu böyle de devam edecek. Bana bu görevi layık gören değerli Koordinatörümüz Hasan Arslan’a ve değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

ARSLAN: HEPİMİZ BERABER OLACAĞIZ, SAHADA OLACAĞIZ

AK Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, Koordinatör Yardımcılığı görevini üstlenen Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Karakaya’ya başarı diledi. Koordinatör Arslan; “Muhtar arkadaşlarımız, çok değerli koordinatör yardımcımız öncelikle nazik davetinden dolayı Muhtarımız Selahaddin Yeter’e çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Öncelikle şunu söylemek istiyorum İl Başkanımızın hepinize çok selamı var. İlçemizin daha iyi, sağlıklı ve kolayca hizmete ulaşabilmesi adına koordinatör yardımcılığı görevinin gerekli olduğu gördük. Bu konuda farklı farklı gruplardan talepler aldık ama ben öncelikli olarak vatandaşlar tarafından seçilmiş olanların söz sahibi olmasını istedim. Çünkü sahayı, vatandaşların derdini, sıkıntısını, problemini bilen sizsiniz. Doğal olarak bütün meşakkati çeken sizlersiniz. Bu anlamda sizin elinizi taşın altına koymanızı ve söz sahibi olmanızı istedim. Koordinatör yardımcılığı seçimi konusunda da muhtarlarımızın hemfikir olacağı bir isim olmasını daha fazla önemsedik. Bizim için her muhtarımız değerlidir, koordinatör yardımcısı kim olursa olsun görevini layığıyla yapacağından eminim. Erhan beyin seçilmesi de bizi oldukça sevindirdi. Bu birlikteliği Erhan beyin nezdinde görmekte beni mutlu etti. Partinin asıl sahipleri değerli vatandaşlarımızdır. Ben bu duygu ve düşüncelerle sizlere saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu güzel sohbete vesile olarak toplantımızı organize eden Sayın Selahaddin Yeter’e bir daha teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Hepimiz beraber olacağız, sahada olacağız. Birlikteliğimiz bize daha da güç verecek buna eminim. Allah hepinizden razı olsun. Katılımınız için tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program günün anısına çeklien hatıra fotoğrafıyla sona erdi.  

En az 10 karakter gerekli