ATSO’dan Arya ve Nefes için yardım gecesi

ATSO’dan Arya ve Nefes için yardım gecesi

ABONE OL
30 Aralık 2022 11:57
ATSO’dan Arya ve Nefes için yardım gecesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) önderliğinde, birçok sivil toplum kuruluşunun işbirliğiyle, Gişe Antakya’da, SMA’lı bebekler “Arya” ve “Nefes” için bir yardım gecesi düzenlendi.

Düzenlenen gecede Haydar Yılmaz sahne alarak, konuklara eğlenceli anlar yaşattı. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, gecede bir konuşma yaparak, burada olmalarının önemini anlattı ve kadınların desteğinin altını çizdi. Çinçin, konuşmasında, “Bu gece, biz erkekler olarak yardımcı roldeyiz, ama burada yer alan birçok sivil toplum kuruluşunda, kadınlar sahnede. Burada biz, kadının gücüne şahit olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni yıl, sağlık ve huzur getirsin. Dileğim, SMA’lı bebeklerimizin kampanyalarının başarıya ulaşmasıdır” dedi.

YILMAZ’DAN SAĞDUYU MESAJI

Tüm şarkılarını Arya ve Nefes bebek için seslendiren Haydar Yılmaz ise “Böyle bir gecede yer aldığım için mutluyum. Umarım umut olabiliriz” diyerek, bağış yapılması ve geleceğe umut olunması için herkesi sağduyuya davet etti. Gece; Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Antakya Defne Rotary Kulübü, Antakya Kışlasaray Lions Kulübü, Antakya Orontes Lions Kulübü, Antakya Rotary Kulübü, Antakya Soroptimist Kulübü, Hatay Genç İş İnsanları Derneği, Hatay İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği, Kadın Girişimcileri Derneği, Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI Hatay) ile Gişe Antakya katılımıyla düzenlendi. ATSO’dan yapılan açıklamada; “SMA’lı bebeklerimize sizler de umut olabilirsiniz. Valilik izinli kampanyaların başarıya ulaşması için hepimizin yapması gerekenler var.

-SMA’lı Nefes Bebek İçin Valilik Onaylı Yasal Bağış Hesabı

İban: TR 82 0001 0004 4696 1008 6550 04 / Nilay Yeşil

-SMA’lı Arya Bebek için Valilik Onaylı Yasal Bağış Hesabı

İban: TR 89 0001 0090 1005 9994 0050 05 / Ali Hamza Öztürk” denildi.

En az 10 karakter gerekli