“Başkan Aydın’dan esnafa müjde, başkanlara teşekkür”

“Başkan Aydın’dan esnafa müjde, başkanlara teşekkür”

ABONE OL
24 Temmuz 2022 13:50
“Başkan Aydın’dan esnafa müjde, başkanlara teşekkür”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın daveti üzerine katıldığı toplantıdan müjdelerle ayrıldı.

Antakya Belediyesi’nin ev sahipliğinde ek hizmet binasında AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Teksöz, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve ayakkabıcı esnafının katıldığı toplantıda Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi ile ilgili önemli müjdeler verildi.

AYDIN: ESNAFIMIZ ADINA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Esnaf adına yapılan girişimlerden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekillerine ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Aydın; “Sayın Başkanım Ayakkabıcı esnafımıza göstermiş olduğunuz gayret ve desteklerinizden dolayı şahsım ve Esnafım adına Teşekkür ediyoruz. Sayın vekillerim Ayakkabıcı esnafımıza göstermiş olduğunuz gayret ve desteklerinizden dolayı şahsım ve Esnafım adına Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayakkabıcılar Sanayi sitesinin kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesi için çalışmalar sürüyor müjdesini verdi.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli