Başkan Sarı, Altınözü’nü Hatay’ın incisi yapıyor 

Başkan Sarı, Altınözü’nü Hatay’ın incisi yapıyor 

ABONE OL
1 Eylül 2020 12:03
Başkan Sarı, Altınözü’nü Hatay’ın incisi yapıyor 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da hayata geçirilen projelerle pırıldayan ilçe olan Altınözü, Rıfat Sarı’nın göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projelerle adeta altın gibi parlıyor. Hatay’da son zamanlarda en çok projenin hayata geçirildiği ilçe olan Altınözü’nde Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, Zahter Festivali, TOKİ konutları, spor salonu, yeni belediye binası, asfalt projeleri, Cam teras, asma köprü, Tokaçlı Zeytin Müzesi, duvar resimleri, sokak iyileştirme projesi, herkese açık yüzme kursu gibi çok sayıda proje kısa bir zaman diliminde Altınözü’ne kazandırıldı. Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ile son derece uyumlu çalışan Başkan Sarı’nın proje takipçiliğiyle ilçe adeta baştan ayağa yenileniyor. Türkiye’de ilk defa ilçeye hükümet konağı başka bir alanda bulunan arazinin satışıyla bedelsiz olarak kazandırılacak. Altınözü’nde esnafların işyerlerinin çatılarının yenilenmesi, modern kapalı Pazar alanının tamamlanması, mahallelerde parke, asfalt ve kaldırım çalışması, akarsu ve derelerin ıslahı ile mahallelerin sularının iyileştirilmesi, vatandaşlara yapılan sosyal yardımlar, temizlik çalışmaları ile en ücra mahallelere dahi belediye hizmetleri daha kapsamlı şekilde ulaştırılıyor.
VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUN
İlçede mahallelerin genel hizmetlerini yürüten Altınözü Belediyesi’nin çalışmalarından vatandaşlar da oldukça memnun durumda. Başkan Rıfat Sarı’nın iki dönemdir Türkiye’de rekor kırarak yüksek yüzdeyle başkan olarak seçilmesinin çalışma şevkini arttırdığını ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, “Bizler ilçemizde taş üstüne taş koyan, bize bir parça hizmet edene teşekkür etmesini biliriz. Bu sebeple Başkanımız Rıfat Sarı’ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. İlçede mahallelerin yolları dayanıklı asfalt ile kaplandı. Bozuk olan yollar, yıllardır kangren durumda olan yollar bu dönemde çözüme kavuşturuldu. Bizler yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkanımız Rıfat Sarı’ya çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz Altınözü hakikaten de Hatay’ın altını oldu. İlçemiz son dönemde hizmetlerle anılmaya başlandı. Yapılan asma köprü ile Altınözü tarihi hiç görmediği kadar turist çekti. Bundan esnaflar da fayda gördü. Vatandaşlar olarak bizler bu hizmetlerden oldukça memnunuz. Başkanımız Rıfat Sarı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.
BAŞKAN SARI: HİZMETLER GELMEYE DEVAM EDECEK
Hizmetlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “İlçemiz, bizlere teveccüh göstererek göreve getirdi. Bizler de bu görevin hakkını vermek amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm hizmetleri ilçemizin adını Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak adına yapıyoruz. Bizlere bu yolda destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.
İlçede uzun zamandan bu yana çözümsüz durumda olan Karbeyaz Mahallesi’nin yolu gibi pek çok projenin yeniden başlanmasıyla daha pek çok proje de hayata geçirilecek. Altınözü, Hatay’da turistlerin ilgisini en çok çeken ilçeler arasında yer almaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli