“Başkan Sarı ilçesini altın gibi parlattı”

“Başkan Sarı ilçesini altın gibi parlattı”

ABONE OL
21 Eylül 2021 18:13
“Başkan Sarı ilçesini altın gibi parlattı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rıfat Sarı’nın Belediye başkanlığına seçilmesiyle yıldızı günden güne parlayan Altınözü adeta altın gibi parıldıyor. 2 dönemdir ilçede belediye başkanlığı yapan ve sayısız hizmeti ilçeye kazandıran Başkan Rıfat Sarı, gecesini gündüzünü ilçesine hizmete adadı. İlçede eksikliği yıllardır hissedilen yol sorununa neşter vuran ve Hatay’ın en kaliteli yollarını ilçeye kazandıran Başkan Sarı, çevre yolunu da ilçeye kazandırarak ilçe içindeki yolun rahatlamasını sağladı.

6 AYDA 90 BİN TURİST ALTINÖZÜ’NÜ TERCİH ETTİ

Yeni Belediye binası ile vatandaşlara daha kapsamlı bir binada daha fazla hizmet üretme imkanı bulan Başkan Sarı, ilçeye kazandırdığı Millet Bahçesi ve içinde yer alan donatı alanlarıyla ilçeyi adeta dönüşüme soktu. Millet bahçesinden önce Zeytin Cafe’yi ardından ise cam terası hizmete açan Başkan Sarı, vatandaşların ilçeye akın etmesini sağladı. Cam Teras’ın açılmasıyla yalnızca bu tesisi 90 binin üzerinde vatandaş ziyaret etti. Cam Teras’ın yanında ters ev, zipline, ahşap köprü ve dev salıncak ile ilçenin yüzü adeta yenilendi. Tokaçlı Zeytin Müzesinin yanı sıra, Yunushan Kaya Mezarları Rekreasyon alanı da tamamlandığında turist sayısının giderek artması hedefleniyor. Halkın dinlenme alanı olan Millet Bahçemiz adeta turist akınına uğrarken, ilçe Hatay’ın en fazla turist ağırlayan ilçesi haline geldi.

SARI: İLÇEMİZE YATIRIMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemiz bizden önceye kadar unutulmuş ve yatırım açısından bakir bir alandı. AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini bizim dönemimizde ilçeye kazandırdık. İlçemiz son dönemde Tokaçlı Zeytin Müzesi, Millet Bahçesi ve içerisinde Zeytin Cafe, Ters ev, cam teras, zipline, dev salıncak, tahta köprü gibi hizmetlere kavuştu. İlçemizde düzenlediğimiz Zeytin ve Zeytinyağı Festivali ile ülkemizde tanınan önemli isimleri ağırladık. İlçemizi ulusal arenada bilinen bir ilçe haline getirdik. Yunushan Gelinler Dağı ve Roma Nekropolü Rekreasyon Alanı ile tarihimize de sahip çıkıyoruz. Çok yakın zamanda oranın da tamamlanmasıyla ilçemiz adeta turizm cenneti haline gelecek. Elbette bu hizmetler yeterli değil. Önümüzdeki dönemde ilçemizde yatırımlarımız artarak devam edecek. İlçemiz artık göç veren değil, yoğun göç alan bir yer haline gelmeye başladı. Burada ilçe halkımıza da geri dönüşler çok olumlu oldu. İnanıyorum ki ilçemiz adında olduğu gibi altın gibi parlamaya devam edecek. Usta ellerde ilçemizi altın gibi parlatacağız. Hizmetlerimizin ilçemize kazandırılmasında başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok değerli sayın Valimiz Rahmi Doğan’a, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve herkesi ilçemizin güzelliklerini yakından görmeye ve lezzetlerimizi tatmaya bekliyorum” şeklinde konuştu.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli