Başkan Sarı’ya, Altınözü’ne hizmet plaketi

Başkan Sarı’ya, Altınözü’ne hizmet plaketi

ABONE OL
31 Ocak 2022 15:10
Başkan Sarı’ya, Altınözü’ne hizmet plaketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Dernek Başkanı Hasan Bozoğlan ve beraberindeki heyet Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

 Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Dernek Başkanı Hasan Bozoğlan ve beraberindeki heyet Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Dernek Başkanı Hasan Bozoğlan, Altınözü’ne yaptığı hizmetlerden dolayı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Dernek Başkanı Bozoğlan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak Altınözü Belediye Başkanımız Sayın Rıfat Sarı’ya Altınözü ilçemizdeki yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim ettik. Bu vesile ile değerli başkanımızı kutlar, misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Başkan Sarı, aynı ve azim kararlılıkla Altınözü’ne hizmet yolunda ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN BULANIK’A ZİYARETBozoğlan ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Bozoğlan, ziyarete ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Uluslararası Alfa Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak Ak Parti Altınözü İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık başkanımızı ziyaret ettik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli