Başkan Teksöz Hatay’ı Adana’da temsil ediyor

Başkan Teksöz Hatay’ı Adana’da temsil ediyor

ABONE OL
16 Haziran 2021 22:24
Başkan Teksöz Hatay’ı Adana’da temsil ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’dan 9 firmanın katıldığı Ticaret Bakanlığı’nca desteklenen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’ne katıldı.

Türkiye’de kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’nin ilki Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

TEKSÖZ: 9 FİRMAYLA KATILIM SAĞLADIK

Zirveye Hatay’dan 9 firma katıldı. Zirveye katılan HESOB Başkanı Teksöz, Hatay’ın tanıtımı için Adana’da olduklarını belirtti. Başkan Teksöz, yaptığı açıklamada, “Adana Bölgesel Kooperatifler Fuarına Ticaret Bakan Yardımcı Sezai Uçarmak, Adana Valisi Süleyman Elban, Esnaf ve Sanatkarlar ve Kooperatif Genel Müd. Necmettin Erkan ile açılışı yapılan fuara Hatay ilimizden dokuz kadın kooperatifimiz ile beraber katılım sağladık” ifadelerini kullandı.

FUAR 3 GÜN SÜRECEK

Türkiye genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılım sağladığı fuar 3 gün boyunca devam edecek. Fuarda ürün satma, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirme, iş bağlantıları kurma, farklı sektörler ve illerden katılan kooperatiflerle tanışma, iş birliği sağlama, kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip etme, tanıtımını gerçekleştirme gibi birçok imkan katılımcılara sağlanacak.

En az 10 karakter gerekli