“Başkan Yalçın hizmet yelpazesini genişletiyor”

“Başkan Yalçın hizmet yelpazesini genişletiyor”

ABONE OL
9 Eylül 2021 22:43
“Başkan Yalçın hizmet yelpazesini genişletiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede asli hizmetlerin yanında vatandaşlara yeni gelir kapıları açmak için hizmet yelpazesini de genişletiyor.

İlçenin tanıtımının geçtiğimiz günlerde gerçekleşen festival aracılığıyla yapılmasının ardından ilçe ekonomisini sağlamlaştırmak amacıyla ilçede hizmet atağına girişti. Başkan Yalçın, diğer gelir kapılarının aksine daha dar kapsamı olan deniz ticaretinin geliştirilmesi amacıyla Ankara’daki temaslarının karşılığında 2 adet tekneyi ilçeye kazandırdı. Deniz üzerinde yüzer restauran olarak kullanılmak amacıyla balıkçılık genel müdürlüğünden tahsis edilen biri 11 metre diğeri 9 metre olmak üzere 2 adet tekne ilçeye getirildi. Tekneler, Gözlüce Fenk bölgesinde dalış akademisi projesinde ve Karamağara koyunda gezi ve Restaurant olarak kullanılmak üzere balıkçılık genel müdürlüğünden tahsis edildi.

PROJELERE YAKIN TAKİP

Başkan Yalçın ayrıca İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ile Çilek işleme Tesisi projesi, Kültür Merkezi projesi, Çadırkent su projesi, Kızılgöl Su isale hattı projesi, Şenköy 18 Mart Çanakkale müzesi, Bozlu 4-6 yaş Kuran Kursu projesi, Gözlüce Fenk Dalış Akademisi projesi, Karamağara’da yapılacak çalışma alanlarını ve yapımı bitmek üzere olan projelerini yerinde inceledi.

YALÇIN: HİZMETLERDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Mehmet Yalçın, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçe kaymakamımız Ömer Faruk Gökçe ile Çilek işleme Tesisi projemiz, Kültür Merkezi projemiz, Çadırkent su projesi, Kızılgöl Su isale hattı projesi, Şenköy 18 Mart Çanakkale müzesi, Bozlu 4-6 yaş Kuran Kursu projesi, Gözlüce Fenk Dalış Akademisi projesi, Karamağarada yapılacak çalışma alanlarını ve yapımı bitmek üzere olan projelerimizi yerinde inceledik. İlçemizde deniz turizmini geliştirmek için ilk adımı attık. 2 adet tekne biri 11 metre diğeri 9 metre olmak üzere Gözlüce Fenk bölgesinde dalış akademisi projesinde ve Karamağara koyumuzda gezi ve Restaurant olarak kullanılmak üzere balıkçılık genel müdürlüğünden tahsis edilmiştir. Teknelerimizi bakımı ve onarımı yapılmak üzere Samandağ limana konuşlandırdık.

Gelecek yıl Yayladağı Belediyemize ait 2 teknemiz deniz turizminde faal çalışacaktır. Tekneleri bizlere kazandıran başta Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik ve Tarım Bakanlığımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli