BAŞKAN YALÇIN’DAN ABA GÜREŞİ ŞAMPİYONASINA DAVET

BAŞKAN YALÇIN’DAN ABA GÜREŞİ ŞAMPİYONASINA DAVET

ABONE OL
28 Ekim 2023 12:05
BAŞKAN YALÇIN’DAN ABA GÜREŞİ ŞAMPİYONASINA DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

29 Ekim Pazar günü Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası öncesinde ev sahipliğini yapacak olan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen açıklamada Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Aba Güreşi Hatay İl Temsilcisi Halil Çağran’da hazır bulundu.

YALÇIN: 29 EKİM’DE HALKIMIZI YAYLADAĞI’NA BEKLİYORUZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “29 Ekim’de yapılacak olan Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nı gerçekleştireceğimiz için mutluyuz. Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nı Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümüne ithafen ve 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden güreşçilerimiz ve sporcularımız anısına gerçekleştiriyoruz. Bu şampiyonada yüreklerimiz buruk da olsa normalleşme adına güreşseverlerimiz merakla bu günü bekliyorlardı.  Aba Güreşi kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak adına Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Aba Güreşlerinin vazgeçilmezi Hanımağa Elif Boyner’in katkı ve katılımlarıyla etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. 29 Ekim 2029 Pazar günü tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı, halkımızı, sporseverlerimizi ve güreşseverlerimizi Yayladağı İlçesi Devrent Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Mustafa Sayın Güreş Alanı’na bekliyoruz.” diye konuştu.

ÇAĞRAN: TÜM HALKIMIZI YANIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Aba Güreşi Hatay İl Temsilcisi Halil Çağran, “Öncelikle Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına atfen ve deprem şehitlerimiz için Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’nın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ve Güreş Hanımağası Elif Boyner’e şükranlarımı sunuyorum. Başta Yayladağı ve Hatay halkı olmak üzere, sporseverlerimizi, güreşseverlerimizi bu zor günümüzde yanımızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli