Başkan Yılmaz: “Büyüklerimiz, kültürümüzün en değerli varlıkları, bizlerin yol göstericileridir.”

Başkan Yılmaz: “Büyüklerimiz, kültürümüzün en değerli varlıkları, bizlerin yol göstericileridir.”

ABONE OL
1 Ekim 2021 16:40
Başkan Yılmaz: “Büyüklerimiz, kültürümüzün en değerli varlıkları, bizlerin yol göstericileridir.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Yaşlılar Günü münasebetiyle Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi’nde değerli büyüklerimizle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı organizasyona AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, parti üyeleri ve çok sayıda yaşlı vatandaş katılım gösterdi.

Programda konuşan Başkan Yılmaz: “Böylesi önemli bir günde sizlerle birlikte olmaktan bahtiyar olduğumu belirtmek isterim.

Değerli büyüklerimize hak ettikleri saygıyı, sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak olup, hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görevlerdendir.

Kültürümüz ve değerlerimizin en önemli varlıkları olan, hayat tecrübeleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimizin, Yaşlılar demeyelim Çınarlar Günü’nü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan kendilerine hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.” sözlerine yer verdi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ise konuşmasında: “Kıymetli Antakya Belediye Başkanımıza bu anlamlı programda ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Büyüklerimiz en kıymetli değerlerimizdir. Hayat tecrübeleri ile memleketimizi bugüne taşımalarıyla şehrimizi güzelleştirmeleriyle, vatanına milletine memleketine hayırlı nesiller yetiştirmiş olmaları hasebiyle, onlarca yüzlerce anlam ifade eder. Gerçekten büyüklerimiz bizim en kıymetlilerimizsiniz. İnsan hissettiği yaştadır. Yaşlılar kelimesinin kullanılmasından hoşnut değilim. Ben buradaki kıymetli büyüklerime bakıyorum, gözleri vatan, millet, memleket sevgisiyle ışıl ışıl. Allah emsalinizi bol etsin.” diye konuştu. Programda Başkan Yılmaz “çınarlarımız” diye ifade ettiği yaşlıları çiçek takdim ederek karşıladı. Programın sonunda ise günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

En az 10 karakter gerekli