“Başkan Yılmaz’dan gençlere yeni spor tesisi”

“Başkan Yılmaz’dan gençlere yeni spor tesisi”

ABONE OL
10 Nisan 2022 19:10
“Başkan Yılmaz’dan gençlere yeni spor tesisi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’da spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kente yeni bir spor tesisi daha kazandırdı.

Küçükdalyan Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve son rütuşları yapılan tesisi inceleyen Başkan Yılmaz, tesisin amatör spora ve tüm Antakya’daki kulüplere hizmet vereceğini kaydetti. Saraykent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nun ardından ikinci büyük spor tesisini de kente kazandıran Başkan Yılmaz, tesisin Antakya’daki büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

YILMAZ: SAHAMIZ TÜM SPORCULARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Yapımında sona gelinen 500 kişilik stad, Antakya’daki tüm amatör kulüplere hizmet verebilecek kapasiteye sahip olarak yapıldı. Yakın zamanda Millet Bahçesi’ne dönüştürülen Nazım Koka Sahası’nın yerinin yıkılmasından dolayı saha olmamasından yakınan tüm spor kulüplerine yönelik olarak yapılan tesisi inceleyen Başkan Yılmaz, burada bir açıklama yaptı.

Başkan Yılmaz; “Küçükdalyan Mahallemizde yapımında sona geldiğimiz tesisimiz önemli bir ihtiyacı karşılayacak. 500 kişilik tribünü ile amatör maçlara ev sahipliği yapabilecek yeterlilikte bir sahayı kentimize kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Kentimizdeki dileyen tüm kulüplerimize hizmet verecek olan tesisimizi yakın zamanda hizmete alacağız. Emeği geçenleri kutluyor, tesisimizin kentimize ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz spora ve sporcuya katkı yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli