Başkan Yılmaz’ın ustalık eseri: “Millet Bahçesi” çalışmaları başladı

Başkan Yılmaz’ın ustalık eseri: “Millet Bahçesi” çalışmaları başladı

ABONE OL
25 Aralık 2021 21:02
Başkan Yılmaz’ın ustalık eseri: “Millet Bahçesi” çalışmaları başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ustalık dönemi eseri olarak nitelendirilen Antakya Millet Bahçesi projesinde çalışmalar başladı.

Ankara’da diploması trafiğinin ardından olumlu sonuç elde eden Başkan Yılmaz, proje çerçevesinde millet bahçesi için genişletme çalışmalarına başladı. Başkan Yılmaz’ın startıyla harekete geçe ekipler, Şükrü Kanatlı Mahallesi Cemali Caddesi’nde genişletme çalışmalarına başladı.

BAŞKAN YILMAZ’IN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar sonucunda Millet Bahçesi’nin projesini revize ettirdi. Proje çerçevesinde Cemali Caddesi’nin genişletilme izninin alındığı ve çalışmalarının hızla başlandığı ifade edildi. Millet bahçesini yapan TOKİ yetkilileri, cadde ile Millet bahçesi arasındaki duvarı örmeye başladı. Çalışmaların yakın zamanda bitirileceği ifade edildi. Cemali Caddesi üzerinde kapalı semt pazarının olması ve caddedeki trafik akışı yoğunluğunun bu çalışmadan sonra sona ereceği, aynı zamanda Fatih Camisi ile Atatürk Caddesi’nde bulunan her iki bulvarın genişletileceği ve o bölgede oluşan yoğun trafiğin rahatlayacağı yetkililer tarafından ifade edildi.

VATANDAŞLAR PROJEDEN MEMNUN

Çalışmaların gerçekleştiği alanda bulunan vatandaşlar, Başkan Yılmaz’ın talimatlarıyla yapılan projeden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Başkan Yılmaz’a teşekkür eden vatandaşlar, Millet Bahçesi projesi ile Antakya’nın rahat nefes alacağını ve tüm vatandaşların faydalanabileceği bir proje olduğunu kaydettiler. Millet Bahçesi projesi gül ve su bahçeleri, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolları, festival ve etnospor alanı, mescit, açık otopark, sosyal donatı alanlarıyla 46 bin metrekare alana sahip olacak.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli