“Bayrakçıoğlu: Gelin hep birlikte aşı olalım”

“Bayrakçıoğlu: Gelin hep birlikte aşı olalım”

ABONE OL
19 Ağustos 2021 08:58
“Bayrakçıoğlu: Gelin hep birlikte aşı olalım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, örnek bir projeye imza atarak sağlıkçıların da destekleriyle vatandaşlara aşı olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Hastanenin aşı çağrısına hastanede çalışan sağlık personelleri de destek verdi. Aşı kampanyası için hazırlanan videoda vatandaşlara seslenen Bayrakçıoğlu, aşının önemine vurgu yaptı.

Sosyal medyada paylaşıldıktan sonra dikkat çeken video sonrası Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.

SALGINDAN KURTULMAK İÇİN EN ÖNEMLİ SİLAH AŞIDIR

Bayrakçıoğlu, yaptığı çağrıda, “Dünyada ve ülkemizde devam eden covid-19 salgınından korunmanın en iyi yolu aşılanmadır. Salgınlardan korunmak ve normal hayatımıza devam etmek için hem aşılarımızı yapalım, hem de salgını durduralım. Ben Aralık ayında covid hastalığını geçirdim. Hem evde hem hastanede tedavi oldum. Ağır bir tedavi dönemi geçirdim. Buna rağmen aşılarımız zamanında yaptırdım. Şimdi de aşı programına uyuyorum. Sizi de çocuklarınızla birlikte hastanelerimize aşılarınızı olmaya davet ediyorum. Korkularınız olmasın. Gelin aşı olalım” ifadelerini kullandı.

Kampanya genelinde kendisi de aşısını olarak tüm vatandaşlara örnek olan Bayrakçıoğlu, aşıdan değil hastalıklardan korkulması gerektiğini belirterek aşı çağrısını yineledi.

DUMAN: AŞI PROGRAMIMIZI GENİŞLETTİK

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Duman da yaptığı açıklamada, “Hastanemiz bünyesindeki aşı alanlarımızı ve aşı programımızı geliştirdik. Koronavirüsü bitirmemiz için aşı olmamız şarttır. Maske ve hijyen kurallarına da uyulduğu zaman pandemiyi bitirmememiz için hiçbir neden yok. Bu süreçte sevdiğimiz pek çok insan ne yazık ki hayatını kaybetti, ya da ağır hastalık dönemi geçirdi. Bunun önüne geçmek için aşı olmalıyız. Korkularınız olmasın. Aşı sizin koruyucunuz olsun. Gelin hep birlikte aşı olalım, koronavirüsü yenelim” dedi.

Başhekim Bayrakçıoğlu ve Başhekim Yardımcısı Duman’ın çağrılarına sağlık çalışanları da hazırladıkları pankartlarla destek verdiler. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli