Bayrakçıoğlu’ndan aşı alanına inceleme

Bayrakçıoğlu’ndan aşı alanına inceleme

ABONE OL
17 Haziran 2021 13:44
Bayrakçıoğlu’ndan aşı alanına inceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, koronavirüs aşılama çalışmalarının hız kazandığı günlerde herhangi bir aksamanın meydana gelmemesi adına inceleme ziyaretlerini sürdürüyor.

Bayrakçıoğlu, son olarak bugün de mesaisine başlar başlamaz ilk ş olarak koronavirüs aşılama alanını ziyaret ederek tüm personellerle istişare toplantısı düzenledi. Vatandaşların herhangi bir telaşa mahal vermeden hızlı şekilde aşılanması için tüm teçhizatların yeterli miktarda bulundurulmasının önemine vurgu yapan Bayrakçıoğlu, personellerden vatandaşlara yardımcı olmaları konusunda uyarıda bulundu. Koronavirüs aşısında neredeyse toplumun büyük kesimine uygulanmaya başlanan ve son iki günde ülke genelinde 2 milyondan fazla kişinin aşılanmasıyla gelişen süreçte, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de aşılamalar hızla sürüyor.

AŞILAMA ALANINA ÖZEL ÖNEM

Sabah erken saatlerde hastaneye gelen Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, öncelikle acil birimi ile aşı birimlerini ziyaret etti, çalışmaları inceledi. Hastane yönetiminden, iki günlük olağanüstü çalışma ve inceleme ile ilgili şu paylaşım yapıldı: “Başhekim Vekilimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte günün ilk saatlerinde, hastanemizde sağlık hizmetlerinin sunulduğu acil servisleri, acil müşahede alanlarını, geçici yoğun bakım alanını, kovid-19 aşı uygulama alanını, poliklinik alanlarını ve genel yoğun bakım ünitelerini ziyaret etti. Başhekim Vekilimiz, ziyaretleri esnasında karşılaştığı hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilendi. Halkımıza sunulan kaliteli sağlık hizmetleri ile ilgili uygulama ve çalışmaları yerinde inceleyerek sorumlulardan bilgi alan ve yerinde değerlendirmelerde bulunan Başhekim Vekilimiz Dr. Bayrakçıoğlu, sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar ve başarı dileyerek, beraberindeki ekiple birlikte alanlardan ayrıldı.”

En az 10 karakter gerekli