BEBCO Kimya eğitime desteğini sürdürüyor

BEBCO Kimya eğitime desteğini sürdürüyor

ABONE OL
14 Ekim 2021 15:01
BEBCO Kimya eğitime desteğini sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ömür Berber’in sahipliğini yaptığı BEBCO Kimya firması, Koronavirüs pandemisi gölgesinde eğitim hayatlarına devam eden öğrencilere yardımlarını sürdürüyor.

Hatay’da Batikon (Tentürdiyot), ultrason jel, dezenfektan, kolonya, doktor alet edevat dezenfektanı ihracatçısı ve üreticisi olarak marka haline gelen firma, yakın zamanda yaptığı 800 kişilik koruyucu içeren dezenfektan yardımının yanı sıra Altınözü ilçesine bağlı Yolağzı İlkokulu’nda da öğrenci, öğretmen ve yöneticilere dezenfektan yardımında bulundu. “Eğitime destek geleceğe umut” sloganıyla yola çıkan BEBCO Kimya, sahibi Ömür Berber, son dağıtımla birlikte 1100’ü aşkın insana el uzatmış oldu.

BERBER: EĞİTİM BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Yolağzı İlkokulu’nda dezenfektan dağıtımının ardından açıklama yapan BEBCO Kimya sahibi Ömür Berber, “Eğitim BEBCO Kimya olarak bizim kırmızı çizgimizdir. Bu sebeple okullarımıza dezenfektan dağıtımlarımız devam ediyor. Yavrularımızın daha streil ortamlarda eğitim almaları için biz de taşın altına elimizi koyduk. Daha önce de 2 okulumuzda dağıtım gerçekleştirmiştik. Bugün de Yolağzı İlkokulu’nda dağıtım yaptık. Batikon (Tentürdiyot), ultrason jel, dezenfektan, kolonya, doktor alet edevat dezenfektanı ihracatçısı ve üreticisi olan firmamız daima eğitim camiasının yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Okullara yapılan dezenfektan dağıtımından dolayı okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler BEBCO Kimya sahibi Ömür Berber’e ve tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli