ÇELİK AİLESİNİN ÇINARI DUALARLA DEFNEDİLDİ

ÇELİK AİLESİNİN ÇINARI DUALARLA DEFNEDİLDİ

ABONE OL
12 Nisan 2025 21:11
ÇELİK AİLESİNİN ÇINARI DUALARLA DEFNEDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın sevilen ve saygın ailelerinden Çelik ailesinin çınarı Hakan Çelik, dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay Barosu’nun değerli avukatlarından Murat Çelik ile genç yaşta iş dünyasında önemli başarılara imza atmış Yusuf Çelik’in ağabeyi olan Hakan Çelik’in vefatı, ailesi kadar sevenlerini de derinden üzdü. Merhumun cenazesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksi’nde kılınan ikindi namazının ardından, Antakya Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında dualarla toprağa verildi.

CENAZEDE GÖZYAŞI, DUA VE DESTEK HAKİMDİ

Cenaze törenine Hatay’ın iş, siyaset ve sivil toplum camiasından çok sayıda isim katıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Alakuş, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Çelik ailesinin akrabaları ve yakın dostları da törende hazır bulundu. Törende Hakan Çelik’in örnek kişiliğinden ve toplum içindeki saygın duruşundan söz eden pek çok kişi, Çelik ailesinin acısını paylaştıklarını dile getirdi. HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanı Mustafa Şener ile Oda Başkanı Mehmet Alakuş, cenaze sonrasında aileyle yakından ilgilenerek her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

TAZİYE EKİNCİ MAHALLESİ’NDE KABUL EDİLECEK

Merhum Hakan Çelik için taziyeler, Ekinci Mahallesi’nde Devlet Su İşleri karşısında bulunan evlerinin önüne kurulacak taziye çadırında kabul edilecek. Çelik ailesi, acılarını paylaşmak isteyen dostlarını ve sevenlerini taziye çadırına davet etti.

Hatay Büyükşehir Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta Çelik ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Çelik ailesinin bu acı gününde sergilenen dayanışma, Hatay halkının birlik ve beraberliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

En az 10 karakter gerekli