“Çelik Döner hizmetlerini sürdürüyor”

“Çelik Döner hizmetlerini sürdürüyor”

ABONE OL
28 Eylül 2021 21:03
“Çelik Döner hizmetlerini sürdürüyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesi Saray Caddesi’nde faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Çelik Döner, Hataylıların damak tadı olmayı hem başardı hem de devam ediyor. Hulisi Çelik’in işletmeciliğinde deneyimli kadrosu, nezih ve ferah mekanı, birbirinden lezzetli menüsü ile müşterilerin ilk tercihi olan Çelik Döner, ayrıca İskender lezzetiyle de farklı damak tatlarına hizmet veriyor. 1996 yılından bu yana lezzetini koruyan Çelik Döner uygun fiyatları ve kaliteli lezzetiyle de müşterilerinin ceplerini koruyor.

ÇELİK: ANTAKYA’NIN DAMAĞINI TATLANDIRIYORUZ

Antakya’nın meşhur soslu tavuk dönerinin yanı sıra İskender lezzetiyle de müşterilerine hitap eden Çelik Döner işletmecisi Hulisi Çelik, “Biz 1996 yılından bu yana Hatay’ın damak tadı olmaya devam ediyoruz. Meşhur soslu Antakya dönerimiz ve Bursa’nın lezzeti olan İskender menüsü ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Saray Caddesi Mc Donalds yanındaki işletmemizde toplu sipariş alımlarımız da mevcuttur. Kalitenin adı olan Çelik Döner işyerimize 0326 212 35 15 ve 0 501 267 91 91 numaralı telefonlardan ulaşabilir, lezzetlerimizin tadına bakabilirsiniz.

Toplantı ve organizasyonlarınız için bizi arayabilir, siparişlerinizi ayağınıza kadar getirerek Çelik Döner lezzetini istediğiniz yerde tadabilirsiniz. Herkesi işyerimize nefis lezzetlerimizi tatmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli