Dededen toruna lezzet: Beyoğlu Künefe

Dededen toruna lezzet: Beyoğlu Künefe

ABONE OL
6 Temmuz 2021 12:39
Dededen toruna lezzet: Beyoğlu Künefe
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’nde hizmetlerini sürdüren Mustafa Kahraman sahipliğindeki Beyoğlu Künefe, dededen toruna aynı lezzet ve kaliteyle hizmet vermeye devam ediyor.

1948 yılından bugüne aktarılan Hatay’ın en lezzetli tatlısı olan künefeyi dededen aldığı tarifle günümüze aktaran Beyoğlu Künefe, damak çatlatan lezzetlerine dondurmayı da ekledi. Çeşit çeşit dondurmalarıyla da Hatay halkının hizmetinde olan Beyoğlu Künefe, ailecek gelebileceğiniz geniş ve ferah mekanıyla ailelerin de ilk tercihi oluyor.

1948 yılında Şirin Ahmet lakaplı dede Ahmet Sevinç tarafından Antakya’da ilk ve en lezzetli geleneksel hazır künefe başlatılan, aralıksız 73 yıldır Hatay halkının hizmetinde olan Beyoğlu Künefe uygun fiyatları, geniş ürün yelpazesi be kalitesiyle tüm Hataylılara hizmet vermeye devam ediyor.

Alanında uzman ustaların elleriyle tüm hijyen kurallarına uyularak yapılan künefelerin, tadına bakanlar vazgeçemiyor. Künefenin yanı sıra lezzetli dondurmalarının da müşterilere sunulduğu Beyoğlu Künefe’de lezzetli tatlılar güler yüzlü hizmet anlayışıyla servis ediliyor.

EVLERE SERVİS İMKANI DA BULUNUYOR

Beyoğlu Künefe’de ev ve işyerlerine servis imkanı da bulunuyor. Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı Antakya Hatay adresinde hizmetlerini sürdürüyor. Beyoğlu Künefe’ye aynı zamanda 0326 502 9 502 numaralı bu telefondan ve sosyal medyada İnstagram.com/beyoglukunefe adresinden ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli