Dr. Bayrakçıoğlu’ndan kanser hakkında bilgilendirme

Dr. Bayrakçıoğlu’ndan kanser hakkında bilgilendirme

ABONE OL
3 Nisan 2021 11:18
Dr. Bayrakçıoğlu’ndan kanser hakkında bilgilendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, 1-7 Nisan tarihleri arasında Ulusal Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında hastane girişinde kurulan standı ziyaret etti.

Bayrakçıoğlu, vatandaşlara kanser hakında bilgilendirici broşürler dağıtarak farkındalık yaratılmasını sağladı. Başhekim Bayrakçıoğlu, etkinlikler kapsamında vatandaşlara konuyla ilgili bilgiler vererek uyarılarda bulundu. Hafta kapsamında dikkat çekilmesi amacıyla sorumlu hemşire tarafından Başhekim Bayrakçıoğlu’na kurdele de takıldı.

BAYRAKÇIOĞLU: UNUTMAYALIM Kİ ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Hafta kapsamında düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, “Halkın kanser ve kanserden korunma konusunda farkındalığını artırmak için ülkemizde, her yıl 1-7 Nisan tarihleri arasında “Ulusal Kanser Haftası” etkinlikleri düzenlenmektedir.

Bu amaç doğrultusunda; uzman hekimlerimiz ile birlikte bu önemli haftada toplumsal bilinci arttırmak amacıyla hastanemiz ana giriş alanında stand açarak; halkımıza “Kanser” hakkında bilgilendirme broşürü dağıttık. Kanser Farkındalık Standında bu anlamlı etkinliğe dikkat çekmek amacıyla sorumlu hemşiremiz tarafından şahsıma kurdale takıldı.

Kanser Farkındalık Standındaki ziyaret sonrası hastanemizde yatarak tedavi gören Kanser hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımıza birer adet karanfil takdim ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hemşirelerimize ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki, “Erken Tanı Hayat Kurtarır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli