EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS!

EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS!

ABONE OL
22 Mayıs 2021 10:39
EMLAK VERGİSİ VE İŞYERİ ÇTV İÇİN SON ÖDEME GÜNÜ 31 MAYIS!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. taksit ödemelerini ayrıca tüm mükelleflerin vergi borçlarını son ödeme gününü hatırlatarak, vatandaşları doğabilecek mağduriyetlere karşı uyardı. 

            Borçlarını Öğrenmek İsteyenler İnternet Sitemizi Tıklayabilir 

            Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 3. Taksit, ayrıca tüm mükelleflerin 2021 yılı 1. dilim vergi borcu ödemelerinin 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini belirten Antakya Belediyesi, “Vatandaşlarımızın belediyemize olan borçlarını kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmalarının ardından söz konusu haklarını kaybetmemeleri için 31 Mayıs 2021 tarihine kadar borç yapılandırma 3. taksit ayrıca 2021 yılı 1. dilim ödemelerini yapmaları gerekiyor. Borçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlarımız internet sitemiz üzerinde bulunan https://webportal.antakya.bel.tr/web/guest/2 adresinden yada emlak birimimize bizzat başvurarak ilgili borç bilgilerine ulaşabilirler.” dedi. 

            Yapılan açıklamada veznelerde yaşanabilecek olası yoğunlukları hatırlatan Antakya Belediyesi, ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu. 

En az 10 karakter gerekli