Engelli öğrenci hayalindeki madalyaya kavuştu

Engelli öğrenci hayalindeki madalyaya kavuştu

ABONE OL
30 Kasım 2021 13:33
Engelli öğrenci hayalindeki madalyaya kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü ilçesinde Tepehan Ortaokulu’nun görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu en büyük hayali olan koşu yarışına katılarak madalya olayına okulunun Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eskiocak sayesinde kavuştu.

Öğrencisi Melek İşçioğlu’nun en büyük hayalini öğrendiğinde hemen bir koşu organizasyonu tertipleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eskiocak, belirlediği parkuru birlikte koştuğu öğrencisine koşu sonrası madalyasını takdim etti. Arkadaşlarının oluşturduğu koridorda alkışlar ve tezahürat eşliğinde koşusunu tamamlayan Melek İşçioğlu’nun heyecanı mutluluğu gözlerinden okundu.

İŞÇİOĞLU: EN BÜYÜK HAYALİME KAVUŞTUM

En büyük hayaline kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu, Kendisine bu mutluluğu yaşatan ve koşu parkurunu birlikte koştukları Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eskiocak başta olmak üzere tüm okul arkadaşlarına teşekkür ederek madalyasını annesine götürerek mutluluğunu onunla paylaşacağını söyledi. Öğrencileri için Tepehan Ortaokulunda birçok spor aktivitesine imza attıklarını ama bugüne kadar yaptıkları en anlamlı etkinliğin bu koşu olduğunu ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eskiocak, görme engelli öğrencisi Melek İşçioğlu’nun en büyük hayalini yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarının altını çizerek Koşu yarışında madalya kazanan öğrencisi Melek İşçioğlu’nu tebrik etti.

En az 10 karakter gerekli