ESTETİK GÖRÜNÜMLÜ ÇÖP KONTEYNERLERİ ANA ARTERLERDE YAYGINLAŞTIRILIYOR

ESTETİK GÖRÜNÜMLÜ ÇÖP KONTEYNERLERİ ANA ARTERLERDE YAYGINLAŞTIRILIYOR

ABONE OL
17 Kasım 2021 20:58
ESTETİK GÖRÜNÜMLÜ ÇÖP KONTEYNERLERİ ANA ARTERLERDE YAYGINLAŞTIRILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Daha Temiz Bir Antakya’ için Antakya’nın 95 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni nesil, estetik görünümlü çöp konteynerlerini ana arterlerde yaygınlaştırıyor. Daha Temiz Bir Antakya için sürdürülen hizmetler kapsamında yeni nesil, estetik görünümlü çöp konteynerleri şehrin ana caddelerinde yaygınlaştırılarak çevre temizliğinin yanı sıra görsel olarak temizliğin de önemi vurgulanıyor. 

ASFALT, PARKE, SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Asfaltlama hedefiyle yola çıkan Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin 95 mahallesinde yürüttüğü hizmetler ile Antakya’yı layık olduğu hizmetlere kavuşturuyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelere yepyeni görünüm kazandırmayı hedefliyor. Bu çerçevede ihtiyaç olunan tüm yollarda asfaltlama, yama çalışmaları ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor. 

HATSU’NUN ÇALIŞMALARI SONRASINDA BOZULAN YOLLARI ANTAKYA BELEDİYESİ YAPIYOR

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, HATSU’nun kazı çalışması nedeniyle bozulan yolların trafiğe açılabilmesi için asfaltlama çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda hizmetlerine aralıksız devam eden Antakya Belediyesi ekipleri şehir genelinde yol açma, malzeme serme, asfaltlama, onarım ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

ATIK GETİRME MERKEZİ KURULDU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın temiz çevre prensibi çerçevesinde önem verdiği atıkların geri dönüşümü için atık getirme merkezi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çevrede kendiliğinden çözünemeyen ve çevreyi kirleten atıklar geri dönüşüm merkezi ile geri kazanılıyor. Bu sayede hem ekonomiye katkı sağlanıyor, hem de çevre temizleniyor. Sıfır Atık hedefi doğrultusunda Atık Getirme Merkezi’mize karışık ambalaj grubuna giren kağıt-karton, plastik, cam, metal, elektrikli ve elektronik, pil, akümülatörler ve bitkisel atık yağlar kabul ediliyor. 

KIŞ ÖNCESİ HAZIRLIKLARA TAM NOT

Antakya Belediyesi, yoğun yağışlar öncesinde tıkanma ihtimali olan mazgalları temizleyerek tam not aldı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve personeller, gece sorumluluk alanındaki tüm mazgalları temizledi ve şehri su baskınından kurtardı. Ancak altyapı yetersizliği sebebiyle Antakya’nın kısa süreli felç yaşanması önlenemedi. Üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren Antakya Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not aldı. 

VATANDAŞLARLA HİZMET İSTİŞARELERİ DEVAM EDİYOR 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, hizmet istişareleri çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mahallelere yapılacak olan hizmetleri ve ihtiyaçları tespit eden Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek halkın isteklerine verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan Başkan Yılmaz, istişarelerle nokta hizmetler gerçekleştirerek, mahallelerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyor. 
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yarıya ulaşan görev süresi boyunca birçok eser kazandırdığı, doğup büyüdüğü kent olan Antakya’ya var gücüyle hizmet üretti. Başkan Yılmaz, ihtiyaca uygun projelerle kente hizmet vermeye devam ediyor.

DEVAM EDECEK

En az 10 karakter gerekli