“Hassa’da kar afetinin izleri siliniyor”

“Hassa’da kar afetinin izleri siliniyor”

ABONE OL
6 Şubat 2022 17:33
“Hassa’da kar afetinin izleri siliniyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’ın öncülüğünde kar yağışının izleri siliniyor.

   
Başkan Karataş’ın talimatlarıyla seferber olan ekipler kar yağışının tamamen temizlenmesinden sonra kalan hasarın giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik müdürlüğüne bağlı ekipler; yoğun kar yağışı sebebiyle okul bahçelerinde zarar gören ağaçların kırılan kolları ve temizliğini gerçekleştiriyor.

Başkan Karataş, ilçede görülen yoğun kar yağışı nedeniyle personelleri kar ile mücadeleye seferber etti. Kar dolayısıyla ara verilmek zorunda kalınan çevre temizliğine; yağan karın tamamen erimesi sonrası ilçe genelinde devam ediliyor. Ekipler iş makinası destekli temizlik işlerine devam ediyor.

OKULLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hassa Güler Eren Anaokulu bahçesinde genel ve çevre temizliğini gerçekleştirerek öğrencilerin oyun sahalarını temizleyen ekipler okulların açılmasından önce tüm çalışmaları bitirmeyi hedefliyor. Ekipler, 15 tatili fırsata dönüştürerek eğitim yuvalarını bakımdan geçiriyor.

Akbez mahallesinde şehit Veysel Şirin’in adını taşıyan Şehit Veysel Şirin İlkokulu’nun bakımını gerçekleştirdi.

BAŞKAN KARATAŞ’TAN EKİPLERE TEŞEKKÜR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, kar yağışı süresinde ve daha sonrasında izlerin silinmesi sürecinde fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti. Daha güzel bir Hassa’nın inşası sürecinde kendilerine verilen görevi hakkıyla yerine getiren ekipleri başarılarından dolayı kutlayan Karataş, Hassa için daha çok çalışacaklarının altını çizdi. Vatandaşlar da Başkan Karataş’a ve tüm personellere çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli