Yayman, Hassa’ya büyük müjdeler verdi

Yayman, Hassa’ya büyük müjdeler verdi

ABONE OL
16 Şubat 2022 11:50
Yayman, Hassa’ya büyük müjdeler verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’da bir araya geldiği Hassa’nın önceki dönem Belediye Başkanları ve STK Başkanları’na Hassa’nın Tarihini değiştirecek hizmetlerin müjdesini verdi.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve AK Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı’nında katıldığı Proğramda konuşan Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya Türkiye’nin 3. Büyük Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağını, 140 bin dönüm büyüklüğünde olacak OSB’nin Türkiye’de,  Kocaeli ve İstanbul’dan sonra enbüyük 3. OSB olacağını ve 50 bin kişiye istihdam sağlanacağını söylerken Hassa’nın 2022 yılı bütçesinde enbüyük payı aldığını Hassa’ya ayrıca iki gölet ve bir Baraj yapılacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Hüseyin Yayman ayrıca Hassa ile ilgili olarak, geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli kardan dolayı AK Parti Hükümeti’nin Hassa Halkı’nın yanında olduğunu, 150 Ad. Ahır Çadırı ve Konaklama Çadırı’nın yanı Sıra 700 Ad. Elektrik Direğinin deniştiğini Şuan Hassa’da yaşamın normale döndüğünü dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli