Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY BASIN CEMİYETİ’NE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

HATAY BASIN CEMİYETİ’NE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ABONE OL
7 Eylül 2023 14:33
HATAY BASIN CEMİYETİ’NE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa bir süre önce olağan kongresini gerçekleştiren Hatay Basısn Cemiyeti’ne ziyaretler devam ediyor.

Son olarak Altınözü’lüler Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Cesoğulları Sosyal Yardımlaşma Derneği Hatay Basın Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Altınözü’lüler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kuday ve Cesoğulları Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Turan, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

BASIN ŞEHİTLERİ BİR KEZ DAHA ANILDI

Altınözü’lüler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kuday ve Cesoğulları Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Turan, 6 Şubat tarihinde yaşanan ve büyük yıkıma neden olan depremlerde hayatını kaybeden basın şehitlerini anarak rahmet diledi.

HBC Başkanı Otuzbir’de cemiyet olarak kongrede depremde şehit olan basın meslektaşlarını andıklarını, İzzet Nazlı’ya Onursal Başkanlık görevi ve Ajansı Muhabiri Burak Milli’ye toplantı salonunun ismini verdiklerini hatırlattı.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen ziyaret programının ardından HBC Başkanı Otuzbir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Ziyaret programına Altınözü’lüler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kuday, Cesoğulları Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Turan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ezer’e ve Refik Doğru katılım sağladı.

En az 10 karakter gerekli