“Hatay derbisi Antakya Belediyespor’un”

“Hatay derbisi Antakya Belediyespor’un”

ABONE OL
20 Haziran 2021 22:56
“Hatay derbisi Antakya Belediyespor’un”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, spora ve sporcuya yaptığı yatırımın karşılığını alıyor. Başkan Yılmaz’ın destekleriyle yola dolu dizgin devam eden Antakya Belediyespor, kardeş ilçe İskenderun ekibi 5 Temmuz İskenderunspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Bölge 1. Grubunda İskenderun Karayılan Mahallesindeki Belediye Spor tesislerinde yapılan karşılaşmayı Antakya Belediye Spor, her iki yarıda atılan gollerle 5 Temmuz İskenderun Spor’u 3-1 mağlup etti.

Karayılan Belediye spor tesislerinde yapılan ve Emir Toprak, Devlet Aslan ile Abdullah Mesut Doğru’nun yönettiği karşılaşmada misafir ekip Antakya Belediye Spor, 11. dakikada Muhammed Beydili’nin golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

ANTAKYA EKİBİ İKİNCİ YARIYA BASKILI BAŞLADI

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Antakya Belediye Spor, 61. dakikada Oğuz Kaan Oral’ın güzel golü ile 5 Temmuz İskenderun Spor karşısında farkı ikiye çıkarttı. 2-0. Müsabakanın 82. dakikasında ev sahibi 5 Temmuz İskenderun Spor, Mahmut Kamalı’nın golü ile farkı 1’e indirdi 1-2. Karşılaşmanın 85. dakikasında Ümit Başak maçın sonucunu belirledi. 5 Temmuz İskenderun Spor 1- Antakya Belediye Spor 3. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, maçın ardından tur atlayan ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli