Hatay Efsanespor, dolu dizgin: 6-0

Hatay Efsanespor, dolu dizgin: 6-0

ABONE OL
29 Kasım 2021 15:42
Hatay Efsanespor, dolu dizgin: 6-0
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay 1. Amatör B grubunda, oynadığı 3 maçta, 3 galibiyet alan Hatay Efsanespor, dolu dizgin yoluna devam ediyor.

Rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Efsanespor, puanını 9’a çıkardı. Ligin’in üçüncü haftasında Defne Atatürk Stadı’nda Harbiyespor ile karşılaşan Hatay Efsanespor, Serkan Boz(3), Bekir Ömer Tıraşlı(2) ve Ese Sarıoğlu’nun golüyle rakibini 6-0 yenmeyi başardı.

Kulüp yöneticilerinin de yakından takip ettiği karşılaşmadan galip gelen Efsanespor futbolcuları, bu galibiyeti ana sponsorları Chester Boom Cafe-Brasserie sahibi Süleyman Bayramoğlu ve yöneticilere armağan etti. Takım antrenörü Hamdo Koç, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

KOÇ: GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Futbolcuların sahada bir irade sergilediklerini ve iyi bir organizasyonla galip gelmeye başardıklarını söyleyen Koç, “Hiçbir başarı tesadüf değil. Biz hafta boyunca düzenli olarak sürdürdüğümüz idmanlarda, yaptığı taktik çalışmaları ve takım oyunu ile galip geldik.

Burada başta yöneticiler olmak üzere, teknik heyetin ve elbette ki futbolcuların büyük bir isteği ve özverisi var.” Dedi. Hatay Efsanespor, 1 Aralık Çarşamba günü Defne Atatürk Stadı’nda Saat: 17.00’da Yayladağıspor’u ağırlayacak.

Takım antrenörü Hamdo Koç, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok net bir skor ile ilk maçtan galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Güzel bir oyun ile üç puan aldıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini belirten Koç, tüm takım oyuncularına ve kendilerini tribünden destekleyen taraftarlara şükranlarını sundu.

Chester Boom Cafe-Brasserie, sponsorluğunda çalışmalarına tam hız devam eden Hatay Efsanespor, Harbiyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli