Hatay’da 19 sağlıkçıdan 19 Mayıs mesajı

Hatay’da 19 sağlıkçıdan 19 Mayıs mesajı

ABONE OL
19 Mayıs 2021 17:43
Hatay’da 19 sağlıkçıdan 19 Mayıs mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan Özel Güneypark Hastanesi doktor ve sağlık çalışanları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Atatürk’ün gençlik ve gençlere ilişkin 19 sözünü anarak kutladı.
Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı Milli Mücadelenin 102. yıl dönümünde Samandağ Özel Güneypark Hastanesi doktor ve çalışanları etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte 19 doktor ve sağlık çalışanı, Atatürk’ün ümidini bağladığı gençler ile ilgili söylediği 19 sözle kutladı. Etkinlikte, “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bütün ümidim gençliktedir. Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır” sözlerinin de içerisinde olduğu ve geleceğin teminatı olarak gördüğü gençliğe ithafen söylediği 19 söz yer aldı.
Samandağ Özel Güneypark Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hayrettin Dönger, “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı Milli Mücadele’nin 102. yıl dönümü dolayısıyla doktor ve sağlık çalışanlarımızla Atatürk’ün gençler için söylemiş olduğu 19 anlamlı sözle kutladık. Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren, yarınlara hazırlayan milletler geleceğe güvenle bakabilirler. Herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

İHA

HATAY’DA 19 SAĞLIKÇI 19 MAYIS MESAJI VERDİ (GÖKHAN AKLAN/HATAY-İHA) Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan Özel Güneypark Hastanesi doktor ve sağlık çalışanları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Atatürk’ün gençlik ve gençlere ilişkin 19 sözünü anarak kutladı.

En az 10 karakter gerekli