Hatayspor İstanbul şanssızlığını kırmak istiyor

Hatayspor İstanbul şanssızlığını kırmak istiyor

ABONE OL
27 Ekim 2021 11:48
Hatayspor İstanbul şanssızlığını kırmak istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sezon sadece İstanbul takımlarına karşı puan kaybeden ve kalan tüm maçlarından galibiyetle ayrılan bordo beyazlılar, Süper Lig 10’uncu hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Fatih Karagümrük’ü devirerek İstanbul takımları karşısındaki şanssızlığını kırmak ve ligin zirvesindeki yerini korumak istiyor

Atakaş Hatayspor, 24 Ekim Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı 3 maçta da galibiyet alamayan bordo beyazlılar ligin ilk haftasında kendi sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ikinci haftasında Galatasaray’a deplasmanda 2-1 kaybeden Hatayspor, 7’inci hafta maçında da kendi sahasında Fenerbahçe’ye 2-1 yenildi. Geri kalan 6 maçını da kazanmayı başaran Hatayspor, yarın dördüncü kez bir İstanbul takımıyla kozlarını paylaşacak. Tek hedefi galibiyet olarak belirleyen Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bordo beyazlı ekibin zorlu deplasmanda galibiyetle döneceğine inanıyor.

HATAYSPOR SON 3 DEPLASMAN MAÇINI GOL YEMEDEN KAZANDI

Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Hatayspor, seriyi 4 maça çıkarmak istiyor. Sırasıyla Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor maçlarını 2-0’lık skorla deviren bordo beyazlılar, son 3 deplasmandan çıkardığı 9 puanın yanı sıra hiç gol yemeyerek de önemli bir başarı elde etti.

KARAGÜMRÜK EVİNDE 10 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Atakaş Hatayspor’un deplasman karnesi kadar, Fatih Karagümrük takımının iç saha karnesi de dikkat çekiyor. Süper Lig’de sahasında oynadığı son 10 maçı kaybetmeyen Fatih Karagümrük bu sezon evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bu maçlarda rakip ağlara 10 gol atan İstanbul ekibi kendi kalesinde ise 3 gol gördü.

GEÇEN SEZON İKİ TAKIM 3’ER PUAN ALDI

İki takım arasında geçtiğimiz sezon Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele bordo beyazlı ekibin 3-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Hatayspor’a galibiyeti getiren goller Selim Ilgaz ve Aaron Boupendza’dan (2) gelmişti. İstanbul’da oynanan mücadele ise ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Trabzonspor bu akşam puan kaybederse

Hatayspor yarın liderlik aşkına sahaya çıkacak

Atakaş Hatayspor’un Süper Lig 10’uncu hafta maçları sonunda liderlik koltuğuna oturma ihtimali bulunuyor. Haftaya lider giren Trabzonspor’un bugün saat 19.00’da konuk olacağı Göztepe deplasmanında puan kaybetmesi halinde Hatayspor’a haftayı lider kapatma fırsatı doğacak. Hatayspor Trabzonspor’un puan kaybetmesi halinde İstanbul’da Fatih Karagümrük karşısında galip gelirse liderlik koltuğuna oturacak ve Beşiktaş’ın ligin yeni lideri olarak ağırlayacak. 

En az 10 karakter gerekli